Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić održao predizborni miting u Nišu uz grupu "Legende" (FOTO-VIDEO)

rssBookmark and Share

22.03.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Pred par hiljada okupljenih, predsednički kandidat SNS i koalicionih partnera Aleksandar Vučić, održao je svoj predizborni skup u niškoj hali "Čair", kojem je predhodio mini koncert grupe "Legende".
Na skupu su se mogle videti parole podrške iz Žitorađe, Lebana i još par gradova juga Srbije.

Foto: Nj.P. Južna Srbija
Foto: Nj.P. Južna Srbija

Predizbornom skupu je predhodio mini koncert muzičke grupe "Legende".

Foto: Nj.P. Južna Srbija

Nakon nastupa poznate muzičke grupe uz skandiranje i dobošare u halu "Čair" su ušli stranački funkcioneri i koalicioni partneri, Zorana Mihajlović, Ivica Dačić, Milan Krkobabić...., kao i većina rukovodilaca niških javnih preduzeća i ustanova, čak i onih direktora čije političke partije nisu u predizbrnom savezu sa SNS, ali zajednički deluju na lokalnom nivou.

Foto: Nj.P. Južna Srbija

Pre Vučića je govorio predsednik SPS-a Ivica Dačić, naglašavajući, da iako se dve stranke programski razlikuju, interes Srbije je jači od svega i pozvao socijaliste da glasaju za Aleksadra Vučića.

Foto: Nj.P. Južna Srbija

Vučić je uz gromoglasne povike "Aco Srbine" izašao na binu i vidno umoran, obratio se rečima, "Naš je cilj da uradimo sve da Srbija ostane stabilna zemlja, a svi koji ne izađu na izbore glasaće za povratak u prošlost, pljačkašku privatizaciju. To će biti praznik demokratije, da izađemo na izbore, da ih pošteno pobedimo i pokažemo da Srbiju ne mogu da vrate nazad. Nećemo da vraćamo uvredama, mi ćemo da pobeđujemo autoputevima, radnim mestima, radom i samo radom. Naša politika je da gledamo unapred, u decu, šta možemo da uradimo za Srbiju, a ne protiv nekog u Srbiji", istako je Aleksandar Vučić i svom obraćanju.

Foto: Nj.P. Južna Srbija

VIDEO: AKORD MEDIA - JUŽNA SRBIJA INFO

 


#   SNS   Južna Srbija region   Ivica Dačić   Aleksandar Vučić   Zorana Mihajlović   Južna Srbija Info   muzičke grupe   Milan Krkobabić   Legende grupa   Čair SC   predsednički izbori 2017
@sns_srbija @DacicIvica @avucic @juznasrbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima