Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić poručio "svojima", nema nepravilnosti, da se prebroje ponovo glasovi, ne žurite sa slavljem

rssBookmark and Share

Niš 05.06.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je jasne stavove i poruke u vezi sa situacijom u Nišu i izbornim rezultatima. Ističe da ne postoji nepravilnost u glasanju, te poziva predstavnike liste "Aleksandar Vučić – Srbija sutra" da detaljno prebroje glasove i razgovaraju sa ljudima.

Vučić poručio "svojima", nema nepravilnosti, da se prebroje ponovo glasovi, ne žurite sa slavljem

Uveren je da bi na novim izborima njihova lista pobedila još ubedljivije. Kritikuje žurbu u formiranju vlasti, ističući da je bitnije fokusirati se na razvoj i planiranje projekata za grad. Gostujući na RTS-u on dodaje da nema potrebe za slavljem i trubačima.

Takođe, Vučić se osvrće na ponašanje opozicije, ocenjujući ih kao ljude koji žive u svojim zatvorenim sredinama društvenih mreža, što, po njegovom mišljenju, predstavlja izraz nemoći.

Kao odgovor na proteste opozicije, ističe da su oni izraz nezadovoljstva koje nije prouzrokovala opozicija, već, kako tvrdi, političke ličnosti kao što je on.

Pored toga, predsednik Vučić najavljuje rešavanje dugova koje je prethodna vlast ostavila, ističući značaj saradnje i rešavanja problema za dobrobit svih građana.

 

Komentara: 0


#   Niš   Aleksandar Vučić   lokalni izbori 2024
@avucic @


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima