Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić raspustio Gradski odbor SNS u Vranju

rssBookmark and Share

27.11.2013. S. Radović

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić je odlučio da očisti stranku od onih koji kvare imidž SNS-u. U skladu sa Statutom SNS, Vučić je zato raspustio Gradski odbor te stranke u Vranju.

Vučić raspustio Gradski odbor SNS u Vranju

Oni koji su svojim ponašanjem pokušali da osramote SNS mogu svoju političku budućnost da traže na drugom mestu, ali SNS nije i nikada neće biti stecište samoživih i nasilnički orijentisanih ljudi", istakao je Vučić, a prenosi u saopštenju SNS.

On je u obrazloženju svoje odluke napisao da SNS želi da menja na bolje stvari u Srbiji, i da je namera da tu stranku predstavljaju najbolji, najpošteniji i najstručniji ljudi, a ne oni koji će zarad svojih fotelja da pribegavaju nasilju, bilo svojih tobožnjih političkih neistomišljenika, ili svojih stranačkih kolega.

"SNS će izabrati nove ljude i novi Odbor u Vranju koji će je predstavljati na najbolji način, ali i ljude koji će raditi za Vranje, a ne isključivo za sebe i sopstvene interese", rekao je Vučić.

Beogradski mediji pišu da je tuča između odbornika uzrok raspuštanja odbora. Navodno, Slobodan Petrović je optužio stranačkog kolegu Dragana Nikolića i potpredsednika odbora Srđana Miloševića da su ga pretukli i naneli mu teške telesne povrede.

Potpredsednik SNS-a Igor Mirović izjavio je jutros za Radio-televiziju Srbije da će u narednom periodu biti promena u nekoliko lokalnih odbora stranke, kao i u lokalnim samoupravama, ali da je još rano govoriti o imenima ljudi koji će biti smenjeni.


#   SNS   predsednik   Aleksandar Vučić   Ana Nikolić   Igor Mirović   Slobodan Petrović
@sns_srbija @avucic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima