Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић распустио Градски одбор СНС у Врању

rssBookmark and Share

27.11.2013. С. Радовић

Председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић је одлучио да очисти странку од оних који кваре имиџ СНС-у. У складу са Статутом СНС, Вучић је зато распустио Градски одбор те странке у Врању.

Вучић распустио Градски одбор СНС у Врању

Они који су својим понашањем покушали да осрамоте СНС могу своју политичку будућност да траже на другом месту, али СНС није и никада неће бити стециште саможивих и насилнички оријентисаних људи", истакао је Вучић, а преноси у саопштењу СНС.

Он је у образложењу своје одлуке написао да СНС жели да мења на боље ствари у Србији, и да је намера да ту странку представљају најбољи, најпоштенији и најстручнији људи, а не они који ће зарад својих фотеља да прибегавају насиљу, било својих тобожњих политичких неистомишљеника, или својих страначких колега.

"СНС ће изабрати нове људе и нови Одбор у Врању који ће је представљати на најбољи начин, али и људе који ће радити за Врање, а не искључиво за себе и сопствене интересе", рекао је Вучић.

Београдски медији пишу да је туча између одборника узрок распуштања одбора. Наводно, Слободан Петровић је оптужио страначког колегу Драгана Николића и потпредседника одбора Срђана Милошевића да су га претукли и нанели му тешке телесне повреде.

Потпредседник СНС-а Игор Мировић изјавио је јутрос за Радио-телевизију Србије да ће у наредном периоду бити промена у неколико локалних одбора странке, као и у локалним самоуправама, али да је још рано говорити о именима људи који ће бити смењени.


#   СНС   председник   Александар Вучић   Ана Николић   Игор Мировић   Слободан Петровић
@sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима