Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sotirovski o protestu u Nišu: To je bila politička šetnja, ne razumem zašto smo predsednik drave i ja krivi za tragedije u Beogradu i Mladenovcu?!

rssBookmark and Share

Niš 19.06.2023. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Na pitanje novinara, kako komentariše protest "Srbija protiv nasilja" održan protekle subote, pored Beograda, Novog Sada, Kragujevca i u Nišu, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, između ostalog, kaže da je to bio politički protest.

Sotirovski o protestu u Nišu: To je bila politička šetnja, ne razumem zašto smo predsednik drave i ja krivi za tragedije u Beogradu i Mladenovcu?!

"Građanima Niša je potpuno jasno da je to bio politički protest, odnosno politička protestna šetnja", odgvorila je Sotirovski dodla, da ne razme zašto su predsednik Republie i ona kao gradonačelnivca Niša odgvorni za trgedije koje su se desile u beogradskoj školi i Mladenovcu, i zašto se zbog toga traže njihove ostavke.

"Više bih volela da opozicija, kao mi, ima plan za razvoj grada, a ne da zloupotrebljava tragediju u političke svrke i traži naše ostaavke. Zahtev za moju ostavku je za mene samo još veći izazov, jer nikada se u gradu nije više radilo, kanalizacija, vodovodna mreža koja nije rađena 20 godina, akva park i mnogo toga. Uostalom izbori su uvek prilika da se odmeri kome će građani dati svoje poverenje, a na osnovu rezultata", dodala je Sotirovski.


#   Niš   Dragana Sotirovski   protest   Srbija protiv naselja protest
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima