Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pred Novu godinu, novi mobilijari u svih pet gradskih opština

rssBookmark and Share

Niš 31.12.2021. Južna Srbija Info

U svim gradskim opštinama postavljeni su mobilijari, a početkom naredne godine planirana je nabavka još pet velikih mobilijara i njihovo redovno održavanje od strane JKP „Mediana“.

Pred Novu godinu, novi mobilijari u svih pet gradskih opština

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, gradski većnik Miroslav Đokić i vršilac dužnosti direktora JKP „Mediana“ Ivan Mihajlović obišli su jedan od postavljenih mobilijara u parku Svetog Save u centralnoj gradskoj opštini Medijana.

Novim mobilijarima i sređivanjem postojećih dajemo jednu drugačiju sliku svim parkovima u kojima naši sugrađani sa decom rado provode svoje vreme. Razmišljamo sa saradnicima o tome da svaki park ima svog čuvara. U parku Svetog Save obnovili smo klupe, fontanu, mostić, a već posle nekoliko meseci vidimo da su klupice oštećene, da je staklo na mostiću slomljeno, rekla je gradonačelnica Niša.

Apelujem na sugrađane da čuvamo parkove. Naredne godine rekonstruisaćemo park kod suda, na Čairu, a i park Svetog Save dobiće novo ruho, najavila je Dragana Sotirovski.

Miroslav Đokić je napomenuo da su planirana sredstva budžetom za 2022. godinu za mobilijare višestruko povećana i da JKP „Mediana“ preuzima redovno održavanje mobilijara.

JKP „Mediana“ trenutno održava 280 dečjih igrališta na teritoriji grada Niša, rekao je Ivan Mihajlović.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Mediana JKP   park Svetog Save   gradske opštine   mobilijar
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima