Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Preminuo Boban Rajković tridesetdvogodišnji specijalizant- lekar iz Niša

rssBookmark and Share

Niš 08.03.2021. Južna Srbija Info

- Sa velikom tugom, nevericom i žaljenjem primili smo vest da je naš mladi kolega doktor Boban Rajković preminuo u Kovid bolnici u Batajnici, saopštili su iz KC Niš.

Preminuo Boban Rajković tridesetdvogodišnji specijalizant- lekar iz Niša

Saopštenje...

Naš mladi kolega je primljen u UKC Niš kao jedan od najboljih diplomaca Medicinskog fakulteta u Nišu i započeo je sa radom na Klinici za gastroenterologiju i hepatologiju pre 2 godine. U aprilu i maju prošle godine je bio ukljčen u lečenje kovid pacijenata nakon čega je nastavio rad na matičnoj klinici i nije imao dalji kontakt sa kovid pozitivnim pacijentima. Na žalost, krajem decembra prošle godine je dijagnostikovana akutna i veoma teška bolest jetre, zbog čega je početkom januara ove godine upućen na dalje lečenje i dijagnostiku u UKC Srbije.

Njegove kolege su bile stalno u kontaktu sa njim. Sredinom februara je utvrđeno da je pozitivan na virus Kovid 19 nakon čega je prebačen u Kovid bolnicu u Batajnici, gde je i preminuo pre dva dana. Izgubili smo vrednog i perspektivnog mladog doktora i saučestvujemo u bolu njegove porodice.

Komentara: 0


#   Niš   Klinički centar Niš   In memoriam   Boban Rajković   Koronavirus
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima