Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Šest žena na odgovornom položaju u Nišu - postavljeni v.d. načelnika gradskih uprava

rssBookmark and Share

Niš 24.12.2020. Južna Srbija Info

Gradsko veće postavilo je v.d. načelnika šest gradskih uprava u skladu sa usvojenom odlukom Skupštine grada Niša o novoj organizaciji i reformi dosadašnje jedinstvene Gradske uprave koji će na te dužnosti stupiti 1. januara 2021. godine.

Šest žena na odgovornom položaju u Nišu - postavljeni v.d. načelnika gradskih uprava

„Nadam se da će postavljeni v.d. načelnika, kao i reforma gradske uprave u Nišu ispuniti očekivanja građana, investitora i Gradskog veća, rekla je novinarima gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Ona je napomenula da status vršilac dužnosti može da traje najduže dva puta po tri meseca.

Gradsko veće je postavilo za v.d. načelnice Gradske uprave za organe grada i građanska stanja Marinu Janković, diplomiranu pravnicu, za v.d. načelnice Gradske uprave za finansije Ninu Ilić, diplomiranog ekonomistu, za v.d. načelnice Gradske uprave za građevinarstvo Marinu Živulović-Petrović, diplomiranog inženjera građevinarstva, za v.d. načelnice Gradske uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove Snežanu Jovanović, diplomiranu pravnicu, za v.d. načelnice Gradske uprave za društvene delatnosti Katarinu Mitrovski, diplomiranu pravnicu i za v.d. načelnice Gradske uprave za imovinu i održivi razvoj Ružicu Đorđević, diplomiranu pravnicu.

Postavljeni vršioci dužnosti poseduju dugogodišnje radno iskustvo u organima uprave grada Niša.

Dosadašnji načelnik Gradske uprave Ljubiša Janić će odlukom gradonačelnice od 1.1.2021. biti pomoćnik gradonačelnice za rad sa gradskim opštinama i mesnim zajednicama.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Gradska uprava   lokalna samouprava   Ljubiša Janić   načelnik
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima