Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Burna" sednica Skupštine grada Niša

rssBookmark and Share

11.11.2015. Z.S. Južna Srbija info

Na sednici Skupštine grada Niša, zakazanoj za četvrtak 12. februara, pored tekućih stvari raspravljaće se kako nezvanično saznajemo, o smenama pojedinih direktora JKP i načelnika nekih od uprava.
Najavljen je i protest Udruženje predsednika skupština stanara ispred zgrade gradskog parlamenta.

Foto: gradjanin.rs
Foto: gradjanin.rs

Po svemu sudeći, niške odbornike i prisutno gradsko rukovodstvo očekuje burna sednica SG, zakazana za četvretak 12.11.2015. godine.

Kako saznajemo, odbornici će raspravljati i o smenama pojedinih direktora JKP i načelnika nekih od gradskih uprava.

Radi se o direktorki Dečijeg centra, Aleksandri Davinić, direktoru JKP Toplana Slobodanu Maksimoviću i nezvanično, načelniku Uprave za poljoprivredu Saši Stoiljkoviću, koji je na bolovanju do daljnjeg.

Paralelno sa održavanjem sednice ispred zgrade Skupštine grada Niša, Udruženje predsednika skupština stanara najavilo je protest od 9,00 sati ujutru.

Jedna od "lepših" tema na sednici je i rasprava o lokaciji za izgradnju podzemne garaže u Nišu, koja bi ako predlog bude usvojen, bila prva takva u Nišu.


#   Aleksandra Davinić   Gradska toplana JKP   smena   odbornici   sednica   rasprava   Slobodan Maksimović   Skupština grada Niša   Uprava za poljoprivredu   Dečiji centar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima