Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mala Anika, najbrža je beba u puzanju

rssBookmark and Share

Niš 06.09.2021. Južna Srbija Info

Desetomesečna Anika Stojanović, najbrža je beba u puzanju na ovogodišnjoj manifestaciji „Medijana za bebu više 2021“ u organizaciji Gradske opštine Medijana. Na tabeli su se posle nje našle: Darija Stanković, Andrej Stefanović, Danica Barac i Janko Stanković koji je osvojio peto mesto. Sve bebe simbolično su nagrađene zlatnim medaljama.

Mala Anika, najbrža je beba u puzanju

Plato u Svetosavskom parku danas su oživeli likovi Elze, Mikija, Pate, princeze Bel,  Uspavane lepotice, leteli su baloni od sapunice i vodene lopte.

-Cilj je da kroz igru i zabavu dođemo do zdrave porodice, kao stuba društva. I predsednik države Aleksandar Vučić je u svojoj politici kao prioritet zacrtao borbu protiv bele kuge i mi se pridružujemo toj strategiji. Smatramo da kao najveća niška gradska opština imamo to za obavezu i to opravdavamo iz dana u dan - kaže predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić i dodaje: 

-Danas je ovde16 animatora, na šest punktova se mališani takmiče, druže, prave frizure od pene, iscrtavaju lica. Ponosni smo na ovoliki odaziv roditelja i dece, i obećavamo da ćemo do kraja godine opet organizovati susrete sa njima dragim likovima iz crtanih i animiranih filmova i biti im uvek na raspolaganju, dodao je Kocić.

Učesnicima današnjeg događaja podeljene su i knjige- zbornik radova Festivala dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu, budući da je i ovo tradicionalno okupljanje kao i „Medijana za bebu više“ prošle godine izostalo zbog epidemiološke situacije izazvane usled Kovida – 19. 

Da podsetimo, najveća niška opština je i ove godine nabavila uniforme za 1056 đaka prvaka, a u planu je do kraja meseca i organizacija „Medijana sport festa“ – sportskog takmičenja oko 1000 učenika osnovnih i srednjih škola sa područja opštine. 

 

Komentara: 0


#   Niš   Medijana gradska opština   Parking servis   Nebojša Kocić   Medijana za bebu više
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima