Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Marčelo se družio sa fanovima u Nišu

rssBookmark and Share

02.12.2014. Južna Srbija Info

Poznati srpski muzičar Marko Šelić Marčelo iznenadio je svoje fanoveu Nišu druženjem i potpisivanjem svog, kako kaže, knjigoalbuma „Napet šou".

Marčelo se družio sa fanovima u Nišu

Knjigoalbum je inovativni umetnički pristup kod nas. Postavlja se pitanje da li je „Napet šou" knjiga o albumu ili album o knjizi.

„Knjiga koja se sluša, album koji se čita. 'Napet šou' je konceptualna celina koja se sastoji iz jednog i drugog. Album i knjiga su ravnopravni delovi jedinstvene celine", kaže Marčelo.

Knjiga je deo savremene poezije i pronicljivih, ali i ljudski toplih portreta iz sveta koji nas okružuje. „Napet šou" ujedno je fotoportret ovog društva, zatečenog u raskoraku između lošeg sada i goreg sutra.

Svi su strpljivo čekali potpis poznatog hip-hop muzičara Marčela. Promocija novog CD-a i knjige „Napet šou", kroz koju se provlači skeniranje realnosti, analiza razloga zbog kojih smo danas svi akteri jednog „napetog šoua" i mišljenje da nas posle lošeg danas čeka samo gore sutra, privukla je mnoge fanove. Marčelovi obožavaoci mogu da biraju između čitanja i slušanja.

Marčelo je posetio i Sajam knjiga gde se takođe družio sa fanovima. Pored Marka knjigu „Napet šou" potpisuje i mnogobrojna ekipa: Kokan Mladenović, David Albahari, Mihajlo Pantić, Pavle Zelić, Dalibor Đorđević, Petar Janjatović, Draža Petrović, Milan Colić, Vladan Beara i Elena Krsmanović.

Prvo izdanje izašlo je početkom oktobra, a sada se već štampa peto što govori o zainteresovanosti čitalaca za ovakvim žanrom.

Komentara: 0


#   knjiga   Marčelo   Sajam knjiga   Marko Šelić     Dalibor Đorđević   Draža Petrović   Kokan Mladenović
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima