Јужна Србија Инфо

<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Укупно: 2123  |  Приказано: 71 - 80

Прокупачким пензионерима 15 хиљада динара позајмице за огрев, лекове и месо

Јужна Србија Инфо 15.07.2018
Позајмице пензионерима

– За куповину огревног дрвета Удружење пензионера свим пензионерима даје новчане позајмице у износу од 15.000 динара, изјавио је председник ове организације Миливоје Вучићевић и додао да се ова средства враћају у 12 полумесечних или шест месечних рата.

опширније

Коментара: 0

Појачан саобраћај и застоји на границама, највећа гужва на Градини

Танјуг, РТС, Јужна Србија Инфо 15.07.2018
На граници са Бугарском чека се два сата

Због још једне смене туриста у сезони, очекује се појачан интензитет саобраћаја. На граничним прелазима колоне су све дуже, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

опширније

Коментара: 0

Убрзање изградње Малчанске петље

Јужна Србија Инфо 13.07.2018
Изградња Малчанске петље

Градоначелник Ниша, Дарко Булатовић присуствовао је састанку у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре са представницима Министарства, Коридора Србије, Инфраструктуре железница Србије и Европске банке за реконструкцију и развој о изградњи Малчанске петље.

опширније

Коментара: 0

Излила се канализација у Паси Пољани

Белами портал, Јужна Србија Инфо 12.07.2018
Излила се канализација

Грађани Паси Пољане жале се на излилање канализације у овом нишком насељу. Њима су потопљене њиве и виногради па страхују од могућности појаве заразе. Такође, претрпели су велика материјална оштећења усева.

опширније

Коментара: 0

Градски базен у Прокупљу почео са радом

Јужна Србија Инфо 10.07.2018
Градски базен почео са радом

Градски базен званично је почео са радом протеклог викенда, али због лоших временских услова још увек није примио прве купаче. Како најављују надлежни у Туристичко спортској организацији општине Прокупље, отварању овог јединог уређеног градског купалишта претходили су радови на замени доводних цеви, прелива и одвода, као и замена тушева.

опширније

Коментара: 0

Упозорење и мере заштите од пожара на отвореном

Јужна Србија Инфо 10.07.2018
Мере заштите од пожара на отвореном

У летњем периоду, услед високих температура, повећава се опасност и од избијања пожара. Из врањске Канцеларије за ванредне ситуације упозоравају шефове Месних канцеларија да се строго придржавају прописаних мера заштите од пожара, као и да се са повереницима и заменицима повереника цивилне заштите максимално ангажују на отклањању свих појава које могу довести до пожара

опширније

Коментара: 0

Како постати полицајац на "Дану отворених врата" у ПУ Ниш

Јужна Србија Инфо 09.07.2018
Како постати полицајац

На Дану отворених врата, који је ће бити одржан 10. јула у Полицијској управи Ниш, сви кандидати који су се пријавили на конкурс за упис у Центар за основну полицијску обуку или који то планирају, имали су прилику да сазнају све информације о условима конкурса, селекцији и квалификационом испиту..

опширније

Коментара: 0

Врање ПИВО ФЕСТ

Јужна Србија Инфо 08.07.2018
Пиво фест

У Врању ће 21. и 22. јула први пут бити организована манифестација под називом ,,Врање ПИВО ФЕСТ".

опширније

Коментара: 0

11. Међународни студентски фестивал фолклорa

Јужна Србија Инфо 07.07.2018
Фестивал фолклорa

Студентски културни центар Ниш, у оквиру кога 59. година постоји и ради фолклорни ансамбл “ОРО”, организује 11. Међународни студентски фестивал фолклора у периоду од 16. до 20. јула 2018. године.

опширније

Коментара: 0

Дугорочна временска прогноза за Ниш

Никола Стојановић 05.07.2018
Дугорочна временска прогноза за Ниш

Лето нас је још у пролеће подсетило да се спремамо полако за топле летње месеце. Упозорења да ће бити топлије од прошлог, затим обавештења да ће можда бити кишовито лето и да неће бити много високих температура, само су нека од предвиђања стручњака којима је временска прогноза и њено праћење основно занимање.

опширније

Коментара: 0

<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Укупно: 2123  |  Приказано: 71 - 80