Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дан науке и иновација на Педагошком факултету у Врању

rssBookmark and Share

Врање 25.02.2024. Јужна Србија Инфо

Девети Дан науке и иновација одржаће се на Педагошком факултету у Врању у понедељак, 26. фебруара, с почетком у 12 часова. Овај скуп део је националног пројекта који спроводи Министарство науке, технолошког развоја и иновација под слоганом „Србија земља науке, земља иновација”.

Дан науке и иновација на Педагошком факултету у Врању

Циљ овог догађаја је подизање свести јавности о значају унапређења и улагања у науку, технолошки развој и иновације. Дани науке и иновација организују се у градовима широм Србије како би се омогућио свеобухватан приступ информацијама о програмима подршке, изворима финансирања, пореским олакшицама, ресурсима и инфраструктури истраживачког и иновационог екосистема.

На скупу ће представници Фонда за иновациону делатност, Фонда за науку и Центра за промоцију науке представити актуелне теме у области науке и иновација кроз динамичан садржај. Ова иницијатива омогућиће посетиоцима да се упознају са свим релевантним информацијама и могућностима подршке у истраживању и иновацијама.

На отварању скупа обратиће се државни секретар Министарства науке, технолошког развоја и иновација Мирослав Трајановић, градоначелник Врања др Слободан Миленковић и деканица Педагошког факултета у Врању Драгана Станојевић. Очекује се да ће присутни имати прилику да чују значајне говорнике и да учествују у дискусијама о кључним темама из области науке и иновација.


#   Врање   Слободан Миленковић   Педагошки факултет Врање   Дан науке   Дан науке и иновација   Министрство науке
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима