Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почела нова наставна година на вискокообразовним установама у Врању

rssBookmark and Share

Врање 03.10.2017. Јужна Србија Инфо

Поводом почетка нове наставне године, на Педагошком факултету у Врању, организована је свечаност, којој су поред бруцоша и професора, присуствовали градоначелник Врања др Слободан Миленковић и командант 4. бригаде Копнене војске пуковник Слободан Стопа.

Почела нова наставна година на вискокообразовним установама у Врању

,,Ове године имали смо агресивнију промоцију факултета, који сваком младом човеку нуди могућност проналажења озбиљног пута. Подршка локалних заједница нам је битна у смислу неправедног оспоравања Педагошких факултета, које је нажалост присутно. Сви који су уписали овај факултет победили су и та победа је заједничка. Имамо снагу да вас добро усмеримо, а заједнички циљ је да препознамо и негујемо праве вредности и  веру у боље дане", истакла је у свом обраћању проф.др Сунчица Денић, декан Педагошког факултета.

,,Развој друштва 21. века заснива се на снажној улози знања и образовања и због тога је важно да стално учите и радите на вашем усавршавању. Улагање у образовање је озбиљна и дугорочна инвестиција, а као бруцоши Педагошког факултета показали сте да сте процес образовања схватили као општу потребу и неопходност у времену друштвених и економских промена. Ви сте највреднији ресурс наше земље, града и целог друштва", поручио је бруцошима градоначелник Врања др Слободан Миленковић.

На свечаности директорка Филијале Социете генерал банке Лидија Петровић уручила је награде студентима Анђели Петровић и Немањи Животићу, који су у првој години студија остварили најбољи просек. Продекан за наставу проф.др Благица Златковић уручила је индексе бруцошима, који су на пријемном освојили највећи број бодова. У уметничком делу програма наступио је хор Педагошког факултета.


#   Врање   образовање   Слободан Миленковић   Високо образовање   Педагошки факултет Врање   Сунчица Денић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима