Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ивица Тончев нови председник Радничког

rssBookmark and Share

08.12.2016. ФК Раднички

Данас је у прес сали хале Чаир одржана Ванредна скупштина Радничког на којој је Ивица Тончев изабран за новог председника клуба. На истој седници усвојене су бројне промене у Статуту клуба, изабран је Управни одбор, а Раде Баста именован је на лице које представља и заступа клуб.

Ивица Тончев нови председник Радничког

Све одлуке донете су брзо, са пар уздржаних и без гласова против, Скупштина је окончана за 45 минута.

Хвала на избору. Нећу га злоупотребити. Нисам непознат човек ни у привреди, ни у спорту, верујем да сам имао резултата и да ћу тако наставити и у Радничком. Мени је част што је градоначелник баш у мени препознао особу која може да врати Раднички на старе стазе. Спреман сам да се потпуно посветим овом свом новом послу. У међувремену, јављали су се многи душебрижници, који су пласирали информације да желим 11 „својих“ чланова Скупштине. То је ноторна лаж! Да би мој циљ успео, повериоци и они који имају потраживања морају да буду стрпљиви, а неки и да се одрекну својих привилегија и финансијских потраживања. Виртулене паре неће добити нико – рекао је, између осталог, Тончев у свом првом обраћању и изнео податак да дуг Радничког износи око два милиона евра.

Потом је нови председник клуба са Чаира у тезама изнео своје циљеве:

-Желим Раднички који није само нишки, већ успешан српски клуб

-Финансијска консолидација, да Раднички у наредне две-три године не дугује више ником, а да клуб водимо домаћински и да располажемо новцем сходно могућностима

-Подизање нивоа спортских резултата, да Раднички буде трећи клуб у држави

-Стварање нових фудбалских асова, да у наредне три-четири године створимо новог Пиксија, Рамба…


#   председник   фудбал   Ивица Тончев   Раднички ФК
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима