Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ivica Tončev novi predsednik Radničkog

rssBookmark and Share

08.12.2016. FK Radnički

Danas je u pres sali hale Čair održana Vanredna skupština Radničkog na kojoj je Ivica Tončev izabran za novog predsednika kluba. Na istoj sednici usvojene su brojne promene u Statutu kluba, izabran je Upravni odbor, a Rade Basta imenovan je na lice koje predstavlja i zastupa klub.

Ivica Tončev novi predsednik Radničkog

Sve odluke donete su brzo, sa par uzdržanih i bez glasova protiv, Skupština je okončana za 45 minuta.

Hvala na izboru. Neću ga zloupotrebiti. Nisam nepoznat čovek ni u privredi, ni u sportu, verujem da sam imao rezultata i da ću tako nastaviti i u Radničkom. Meni je čast što je gradonačelnik baš u meni prepoznao osobu koja može da vrati Radnički na stare staze. Spreman sam da se potpuno posvetim ovom svom novom poslu. U međuvremenu, javljali su se mnogi dušebrižnici, koji su plasirali informacije da želim 11 „svojih“ članova Skupštine. To je notorna laž! Da bi moj cilj uspeo, poverioci i oni koji imaju potraživanja moraju da budu strpljivi, a neki i da se odreknu svojih privilegija i finansijskih potraživanja. Virtulene pare neće dobiti niko – rekao je, između ostalog, Tončev u svom prvom obraćanju i izneo podatak da dug Radničkog iznosi oko dva miliona evra.

Potom je novi predsednik kluba sa Čaira u tezama izneo svoje ciljeve:

-Želim Radnički koji nije samo niški, već uspešan srpski klub

-Finansijska konsolidacija, da Radnički u naredne dve-tri godine ne duguje više nikom, a da klub vodimo domaćinski i da raspolažemo novcem shodno mogućnostima

-Podizanje nivoa sportskih rezultata, da Radnički bude treći klub u državi

-Stvaranje novih fudbalskih asova, da u naredne tri-četiri godine stvorimo novog Piksija, Ramba…

Komentara: 0


#   predsednik   fudbal   Ivica Tončev   Radnički FK
@NisRadnicki @


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima