Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Кошаркаши Здравља победом у дербију завршили успешну сезону

rssBookmark and Share

Лесковац 20.04.2015.

У последњем, 26. колу Друге лиге Србије, кошаркаши Здравља су на свом терену победили Напредак из Алексинца резултатом 85:80, по четвртинама 24:19, 14:17, 27:19 и 20:25.

Кошаркаши Здравља победом у дербију завршили успешну сезону

Лесковчани су победом у дербију кола ставили тачку на једну по свему успешну сезону, а утакмици су присуствовали и представници Фудбалског клуба Моравац Орион и на тај начин узвратли гест подршке, јер су кошаркаши Здравља претходно бодрили спортске пријатеље на утакмици са екипом Бачке.

У сезони у којој су остварени и премашени сви постављени циљеви, чак 17 од укупно 18 лиценцираних кошаркаша Здравља били су Лесковчани, а најављено је да ће и у наредној сезони приоритет бити ангажовање играча из нашег града.

Првенство у Другој лиги Србије кошаркаши Здравља су завршили на 7. месту на табели са 40 освојених бодова и позитивним учинком од 14 победа и 12 пораза.

Управа, стручни штаб и кошаркаши Здравља захвалили су се после утакмице навијачима на сјајној подршци током читаве сезоне и најавили да таква подршка за њих представља обавезу да у следећој сезони Кошаркашки клуб Здравље Лесковац крене у борбу за пласман у Прву лигу Србије.

 


#   Лесковац   Алексинац   кошарка   Здравље КК   Напредак КК
@ZdravljeKK @KKNapredakAl @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима