Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Košarkaši Zdravlja pobedom u derbiju završili uspešnu sezonu

rssBookmark and Share

Leskovac 20.04.2015.

U poslednjem, 26. kolu Druge lige Srbije, košarkaši Zdravlja su na svom terenu pobedili Napredak iz Aleksinca rezultatom 85:80, po četvrtinama 24:19, 14:17, 27:19 i 20:25.

Košarkaši Zdravlja pobedom u derbiju završili uspešnu sezonu

Leskovčani su pobedom u derbiju kola stavili tačku na jednu po svemu uspešnu sezonu, a utakmici su prisustvovali i predstavnici Fudbalskog kluba Moravac Orion i na taj način uzvratli gest podrške, jer su košarkaši Zdravlja prethodno bodrili sportske prijatelje na utakmici sa ekipom Bačke.

U sezoni u kojoj su ostvareni i premašeni svi postavljeni ciljevi, čak 17 od ukupno 18 licenciranih košarkaša Zdravlja bili su Leskovčani, a najavljeno je da će i u narednoj sezoni prioritet biti angažovanje igrača iz našeg grada.

Prvenstvo u Drugoj ligi Srbije košarkaši Zdravlja su završili na 7. mestu na tabeli sa 40 osvojenih bodova i pozitivnim učinkom od 14 pobeda i 12 poraza.

Uprava, stručni štab i košarkaši Zdravlja zahvalili su se posle utakmice navijačima na sjajnoj podršci tokom čitave sezone i najavili da takva podrška za njih predstavlja obavezu da u sledećoj sezoni Košarkaški klub Zdravlje Leskovac krene u borbu za plasman u Prvu ligu Srbije.

 


#   Leskovac   Aleksinac   košarka   Zdravlje KK   Napredak KK
@ZdravljeKK @KKNapredakAl @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima