Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Конкурс за пријаву организације 3x3 такмичења у 2018.

rssBookmark and Share

10.01.2018. TimeOut

Кошаркашки савез Србије је објавио конкурс за пријаву организације 3x3 такмичења у 2018. години

Фото: Инфо-Г
Фото: Инфо-Г

Историјском успеху који смо остварили прошле године највише су допринели бројни турнири које смо организовали и сви локални организатори. Већ сада, бројне организације и локалне средине заинтересоване су за учешће у неком од званичних формата 3х3 такмичења, па је ово права прилика да се пријавите.

Образац за организацију 3x3 турнира 2018 можете преузети овде

Конкурс траје до 10. марта 2018. године, а после овог датума КСС ће, на основу пристиглих пријава, у року од 15 радних дана објавити комплетан систем и календар такмичења за 2018. годину.

У наредом периоду, до краја фебруара, по регионалним савезима биће одржане презентације на тему укључивања локалних организатора у организацију 3х3 турнира, на којима ћете бити у прилици да добијете много детаљније информације.

Попуњене пријаве слати на маил: 3×3@kss.rs и 3x3serbia@gmail.com.

Фото: Инфо-Г

Организатор се може кандидовати за један од препознатљивих формата 3×3 такмичења: Првенство Србије (квалификациони турнир А, Б, Ц категорије и финале Србије) , 3×3 Србија Куп, самостални турнир…

Будући организатори са Кошаркашким савезом Србије потписујете уговор са којим могу аплицирати за финансијска средства код локалне самоуправе и спонзора.

За сва питања и више информација: координатор КСС за 3×3 баскет Ненад Танасијевић +381-60-0800-444 или на: 3×3@kss.rs.

TimeOut

Коментара: 0


#   турнир  Time Out портал   КСС
@timeoutrs @
[ Додај коментар ]