Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш у знаку бокса

rssBookmark and Share

Ниш 01.09.2019. А. Милетић, Јужна Србија Инфо

На обали реке Нишаве пред препумним Амфитеатром у бокс мечу сусрели су се десет боксера и четири боксерки из Србије и из Босне и Херцеговине. Нишки боксери су синоћ бринирали у борбама као и нишка боксерка Нина Стајковић.

Фото; Лука Ранђеловић
Фото; Лука Ранђеловић

Уз хип-хоп звуке из познате игрице Г Т А боксери су храбро улазили у ринг. У првој броби састали су се  Филип Џинић и Бењамин Скендер.У четвтој победу је однео Филип Џинић који се навео Скендера да се преда.

Нишка боксерка Нина Стаковић добила је борбу против Марије Торлакович серијом удараца које јој задавала током четири руде, иако је меч могла завршити много раније.

Српски репрезентативац Ненад Момирски је већ у другој рунди савладао Ранка Давидовића из Приједора, затим је уследио такође сјајан меч  између Саше Миловца и Славољуба Бундеша где је победом српског репрезентативца у четвтој рунди окончан меч. У следећем мечу у ринг је ушао  Никола Стевановић који је у жестокој борби са Кенаном Пењићем однео победу. Једини пораз за јужњаке био је пораз Марије Живковић у дуелу са Саром Марјановић.

У последње све борбе имали смо прилику да гледамо јужњаке Дарка Станковића који је другој рунди предао меч против Бојана Честића. У последњој порби публика је имала прилике да види још једног репрезентативца Петра Стошића који је у жестоком мечу који је био неизвестна до самог краја однео победеу портив Јасмина Рамића.


#   Ниш   бокс   амфитеатар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима