Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš u znaku boksa

rssBookmark and Share

Niš 01.09.2019. A. Miletić, Južna Srbija Info

Na obali reke Nišave pred prepumnim Amfiteatrom u boks meču susreli su se deset boksera i četiri bokserki iz Srbije i iz Bosne i Hercegovine. Niški bokseri su sinoć brinirali u borbama kao i niška bokserka Nina Stajković.

Foto; Luka Ranđelović
Foto; Luka Ranđelović

Uz hip-hop zvuke iz poznate igrice G T A bokseri su hrabro ulazili u ring. U prvoj brobi sastali su se  Filip Džinić i Benjamin Skender.U četvtoj pobedu je odneo Filip Džinić koji se naveo Skendera da se preda.

Niška bokserka Nina Staković dobila je borbu protiv Marije Torlakovič serijom udaraca koje joj zadavala tokom četiri rude, iako je meč mogla završiti mnogo ranije.

Srpski reprezentativac Nenad Momirski je već u drugoj rundi savladao Ranka Davidovića iz Prijedora, zatim je usledio takođe sjajan meč  između Saše Milovca i Slavoljuba Bundeša gde je pobedom srpskog reprezentativca u četvtoj rundi okončan meč. U sledećem meču u ring je ušao  Nikola Stevanović koji je u žestokoj borbi sa Kenanom Penjićem odneo pobedu. Jedini poraz za južnjake bio je poraz Marije Živković u duelu sa Sarom Marjanović.

U poslednje sve borbe imali smo priliku da gledamo južnjake Darka Stankovića koji je drugoj rundi predao meč protiv Bojana Čestića. U poslednjoj porbi publika je imala prilike da vidi još jednog reprezentativca Petra Stošića koji je u žestokom meču koji je bio neizvestna do samog kraja odneo pobedeu portiv Jasmina Ramića.


#   Niš   boks   amfiteatar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima