Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки Раднички на мети таблоида

rssBookmark and Share

Ниш 21.10.2019. Јужна Србија Инфо

Фудбалски клуб Раднички након убедљиве победе против Напретка је уместо похвале због приказаног на терену данас мета напада медија, кажу из клуба на Чаиру.

ФК Раднички
ФК Раднички

Сада је већ постала традиција да када год Раднички оствари успех да се креирају афере у јавности. Када је наш клуб иза београдских тимова на табели нико не напада Раднички, а када крене да побеђује у јавности се појављују разни наслови. То само потврђује тезу да  Раднички смета само када побеђује и да се тада измишља све како би се умањио значај наше победе.

Фудбалски клуб Раднички се пита да ли један клуб са југа Србије може да побеђује, а да не буде мета напада?  Питамо се да ли то значи да фудбал треба свести само на Београд и да тек тада неће бити напада на клубове са југа Србије ?

У првом плану у медијима данас је Стефан Михајловић, који је тренутно најбољи стрелац Суперлиге Србије, а уместо да се афирмативно извештава о томе како је успео да превазиђе приватне проблеме, он је назван убицом.

Због свега тога ФК Раднички је одлучио да се огласи и да подсети  медије шта је то претпоставка невиности. О том случају крајњу реч даће правосудни органи Србије, чији је то посао и у тај сегмент Раднички неће да улази нити да то коментарише. Само желимо да укажемо да се злонамерним текстовима суштиниски напада клуб, а да је за то искоришћен приватни живот нашег фудбалера.


#   Ниш   Раднички ФК   медији   таблоиди
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима