Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški Radnički na meti tabloida

rssBookmark and Share

Niš 21.10.2019. Južna Srbija Info

Fudbalski klub Radnički nakon ubedljive pobede protiv Napretka je umesto pohvale zbog prikazanog na terenu danas meta napada medija, kažu iz kluba na Čairu.

FK Radnički
FK Radnički

Sada je već postala tradicija da kada god Radnički ostvari uspeh da se kreiraju afere u javnosti. Kada je naš klub iza beogradskih timova na tabeli niko ne napada Radnički, a kada krene da pobeđuje u javnosti se pojavljuju razni naslovi. To samo potvrđuje tezu da  Radnički smeta samo kada pobeđuje i da se tada izmišlja sve kako bi se umanjio značaj naše pobede.

Fudbalski klub Radnički se pita da li jedan klub sa juga Srbije može da pobeđuje, a da ne bude meta napada?  Pitamo se da li to znači da fudbal treba svesti samo na Beograd i da tek tada neće biti napada na klubove sa juga Srbije ?

U prvom planu u medijima danas je Stefan Mihajlović, koji je trenutno najbolji strelac Superlige Srbije, a umesto da se afirmativno izveštava o tome kako je uspeo da prevaziđe privatne probleme, on je nazvan ubicom.

Zbog svega toga FK Radnički je odlučio da se oglasi i da podseti  medije šta je to pretpostavka nevinosti. O tom slučaju krajnju reč daće pravosudni organi Srbije, čiji je to posao i u taj segment Radnički neće da ulazi niti da to komentariše. Samo želimo da ukažemo da se zlonamernim tekstovima suštiniski napada klub, a da je za to iskorišćen privatni život našeg fudbalera.


#   Niš   Radnički FK   mediji   tabloidi
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima