Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки Раднички поново мења тренера, одлази Милан Ђуричић, нови шеф Дмитровић

rssBookmark and Share

06.01.2018. Спортски журнал

Јануарска тренерска вртешка прорадила је већ четвртог дана у новој години. Неочекивано или не, Нишлије су већ отвориле конкурс за шефа стручног штаба Радничког

ФОТО: Н. Неговановић
ФОТО: Н. Неговановић

Милан Ђуричић, искусни стручњак, отишао је са Чаира после последњег децембарског изазова у 2017. са картом у једном правцу.

– Нећу остати на Чаиру – потврдио је Ђуричић.

Шта је разлог такве одлуке и изненадног растанка са Нишлијама?

– Нисмо, једноставно, легли једни другима. И то је цела прича. Ту бих завршио сваки даљи разговор на ту тему.

Оставили сте Раднички у горњем делу табеле Супер лиге?

– То је за мене највећа сатисфакција, дража од било чега, било које премије. Поносан сам отишао из Ниша, свестан да су ме играчи, нарочито публика, у Нишу прихватили на најбољи начин. И много више од тога. Раднички је освојио 39 бодова, на одличном је путу да већ у овој години заигра на европској сцени, после дужег временског периода и уколико се то деси, бићу један од највернијих симпатизера Реала са Нишаве, на међународној позорници. У салду је немали број бодова, било је изузетно напорно, али признајем, уживао сам за три месеца колико сам био одсутан од породице – рекао је Милан Ђуричић.

Раднички ће у наставку сезоне предводити Бобан Дмитровић. Доскорашњи помоћник Милана Ђуричића и претходно Аустријанца Петера Пакулта 9. јануара озваничиће почетак припрема за наставак сезоне.

Спортски журнал


#   фудбал   Раднички ФК   Милан Ђуричић   Бобан Дмитровић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима