Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нови базени на Чаиру

rssBookmark and Share

Нови Сад 21.04.2016.

Радови на отвореним базенима у СЦ "Чаир" увелико трају, данас је на градилишту гост био и Предраг Перуничић државни секретар у Министраству омладине и спорта , који је најавио да ће ови базени бити завршени 6. маја.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

“Министарство омладине и спорта је почело реконструкцију базена на Чаиру. Ово је велики ствар за омладину, туризам, спорт али пре свега за Нишлије. Након завршеног посла са базенима следи изградња куглане и стрељане. Добро је да се ова спортска прича овде плански ради и прераста у велики и леп комплекс, који још само Нови Сад има, ево биће и у Нишу. “Национални центар” томе се тежи”, каже државни секретар Предраг Перуничић.

“На крају смо прве фазе изградње спољашњих базена. Морали смо да размишљамо о интересима младих и о њиховим затевима, те је завршетак базена представљао императив за ову годину. Нови базен је тренутно пун воде да се проба да ли постоји неки проблем. Након ових радова прави се кула са које крећу тобогани. Од 15. јуна на располагању ће бити и овај садржај. Ово је део туристичке понуде Ниша, ово је начин да повећамо број туриста којих је више у лењим месецима”, рекао је градоначелник Ниша  проф.др Зоран Перишић.


#   Чаир   Зоран Перишић   базени   Нови Сад   Предраг Перуничић   државни секретар   Министарство спорта и омладине
@ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима