Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novi bazeni na Čairu

rssBookmark and Share

Novi Sad 21.04.2016.

Radovi na otvorenim bazenima u SC "Čair" uveliko traju, danas je na gradilištu gost bio i Predrag Peruničić državni sekretar u Ministrastvu omladine i sporta , koji je najavio da će ovi bazeni biti završeni 6. maja.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

“Ministarstvo omladine i sporta je počelo rekonstrukciju bazena na Čairu. Ovo je veliki stvar za omladinu, turizam, sport ali pre svega za Nišlije. Nakon završenog posla sa bazenima sledi izgradnja kuglane i streljane. Dobro je da se ova sportska priča ovde planski radi i prerasta u veliki i lep kompleks, koji još samo Novi Sad ima, evo biće i u Nišu. “Nacionalni centar” tome se teži”, kaže državni sekretar Predrag Peruničić.

“Na kraju smo prve faze izgradnje spoljašnjih bazena. Morali smo da razmišljamo o interesima mladih i o njihovim zatevima, te je završetak bazena predstavljao imperativ za ovu godinu. Novi bazen je trenutno pun vode da se proba da li postoji neki problem. Nakon ovih radova pravi se kula sa koje kreću tobogani. Od 15. juna na raspolaganju će biti i ovaj sadržaj. Ovo je deo turističke ponude Niša, ovo je način da povećamo broj turista kojih je više u lenjim mesecima”, rekao je gradonačelnik Niša  prof.dr Zoran Perišić.


#   Čair   Zoran Perišić   bazeni   Novi Sad   Predrag Peruničić   državni sekretar   Ministarstvo sporta i omladine
@ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima