Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Blog

web dnevnici, web blog, kolumne...

12345>>>Ukupno: 507  |  Prikazano: 1 - 10

Kaže Nušić "Svet priča": "Elita", licemerje, prave vrednosti ili nešto drugo?

Južna Srbija Info - redakcija 16.10.2024.
Elita, VIP, kič, intelektualci i

Popularna mlada pevačica, Tea Tairović, održala svoj prvi solistički koncert u Nišu, u krcatoj hali Čair. Pre nekoliko godina prisutvovala sam proslavi velike mature jedne izuzetne gimnazijske generacije. Bilo je lepo i veselo, ali u jednom trenutku nastaje sveopšti haos i metež, u najpozitivnijem smislu. Horski se orilo: „Nek noćas gori Balkan…“, piše u svom blogu…

opširnije

Komentara: 0

Incident u fabrici „Jura“ u Leskovcu, menadžer bacao stolice na radnice: Simptom dubljeg problema u radničkim pravima?

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 27.09.2024.
Korejski menedžer bacao stolice na radnice

Današnji incident u leskovačkoj fabrici „Jura“, u kojem je korejski menadžer fizički napao radnice, bacajući stolice na njih, izazvao je uznemirenje u javnosti i ukazao na duboke i dugotrajne probleme u odnosima između radnika i uprave u multinacionalnim kompanijama koje posluju u Srbiji.

opširnije

Komentara: 0

Novi gradonačelnik Niša preuzeo dužnost bez javne primopredaje?!

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 15.08.2024.
Zašto...?

Zašto..... Bivša gradonačelnica predložila medijski otvorenu primopredaju i završnu pres konferenciju - novi gradonačelnik to nije želeo?!

opširnije

Komentara: 0

Spoj profesinalne agencije i dobrog smeštaja garancija dobrog letovanja

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 30.07.2024.
Dobra agencija - dobro letovanje

Paralija naselje grada Katerini na obali Egejskog mora u Olimpijskoj regiji, toliko hvaljena a od onih koji "traže nešto više" kuđena, sigurno već decenijama ima stalne goste sa juga Srbije, koji joj se uvek vraćaju. Niška turistička agencija "Halo travel" uvrstila je u svoj apartmanski program vilu "Featon" koja će sigurno zadovoljiti…

opširnije

Komentara: 0

Palata pravde jedan od najznačajnijih arhitektonskih bisera u Nišu

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 20.04.2024.
Palata pravde arhitektonski biser

Palata pravde u Nišu je neosporivo jedan od najznačajnijih arhitektonskih bisera u Nišu. Njena bogata istorija datira još iz 1910. godine, kada je podignuta za potrebe Srpskog načelstva. Danas je ova impozantna građevina dom Osnovnog i Višeg suda, kao i Osnovnog i Višeg javnog tužilaštva.

opširnije

Komentara: 0

Kampanja u Nišu počela više nego oštro: "Božji znak", ko se seli iz Niša, ko goga seli i toalet papir "...

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 27.03.2024.

Izgleda da politička scena u Nišu postaje sve više zaoštrena kako se bliže lokalni izbori. Dragana Sotirovski, aktuelna gradonačelnica, i opozicioni predstavnici, kao što su Jelena Milošević i Đorđe Stanković, otvoreno razmenjuju verbalne udarce, kako u javnosti tako i na društvenim mrežama.

opširnije

Komentara: 0

Niš jedan od retkih gradova u Srbiji koji nemaju ne samo nadstrešnicu, već ni obeleženo stajalište gradskog prevoza

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 05.03.2024.
Dečko izvini, jel ovde staje autobus?

Niš je jedan od retkih gradova u Srbiji koji nemaju ne samo nadstrešnicu sa raspredom vožnje, već ni obeleženo stajalište gradskog prevoza. Ko se snađe, snašao se.. Hvalimo se turistima, a upravo ti turisti svakodnevno doživljavaju "urbani šok" jer ne znaju gde da sačekaju gradski autobus i to na većini stajališta u gradu.

opširnije

Komentara: 0

Građani Medijane očekuju mnogo više od svoje opštine realno za život, ne samo događaje i projekte "kratkog daha"

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 27.02.2024.
Opština ili Mesna zajednica?

U nedostatku realne izvršne vlasti bez svog budžeta koji zavisi od Grada, "najveća" kako sebe vole da nazovaju, Gradska opština Medijana u Nišu već niz godina sprovodi projekte koje redovno plasiraju lokalnim medijima kao uspešne, što je ništa drugo nego nedostatak ideja i nesagledavanje realnih potreba stanovnika te centralne niške opštine.

opširnije

Komentara: 0

Omiljena letovališta građana sa juga Srbije

Zorana Petronijević 11.02.2024.
Omiljena letovališta građana sa juga zemlje

Leto je period kada porodice tradicionalno traže idealno mesto za odmor i opuštanje. Sa juga Srbije, mnogi se okreću popularnim destinacijama koje nude ne samo sunce i more, već i bogat kulturni sadržaj, raznovrsnu hranu i mogućnost za pravu avanturu.

opširnije

Komentara: 0

Neobičan zahtev: „Srbija protiv nasilja” zahteva da se konstitutivna sednica Skupštine Srbije održi nakon izveštaja Evropskog parlamenta?!

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 29.01.2024.
Naši, njihovi ili evropski?!

Svedoci smo da politička "scena" zahteva mnoge "bravuroze", nekada opravdane, nekada ne, međutim na redakcije medija stiglo je saopštenje Narodnog pokreta Srbije u ime Koalicije "Srbija protiv nasilja" u kome se između ostalog zahteva odlaganje održavanja konstitutivne sednice Narodne skupštine Srbije nakon izveštaja poslanika Evropskog parlamenta.

opširnije

Komentara: 0

12345>>>Ukupno: 507  |  Prikazano: 1 - 10


Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima