Južna Srbija Info

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1870  |  Prikazano: 1 - 10

Savez za Srbiju: Gradske pare preusmeriti na gasifikaciju, ne trošiti na uređenje Tvrđavskog mosta od 60 miliona

Južna Srbija Info 16.01.2020.
Prioriteti

Krajem prošle godine, Direkcija za izgradnju grada Niša potpisala je okvirni sporazum o izvođenju radova na rekonstrukciji i sanaciji Tvrđavskog mosta u okviru rekonstrukcije i parternog uređenja Trga kralja Milana, piše u saopštenju Svaeza za Srbiju i Narodne stranke

opširnije

Komentara: 0

Niške demokrate delile badnjake uz posebnu čestitku Nišlijama u dijaspori

Južna Srbija Info 06.01.2020.
Demokrate delile badnjake

Aktivisti Demokratske stranke u Nišu su tradicionalno pred Božić, podelili badnjake građanima, na više lokacija u gradu. Tim povodom, Mića Jevtić predsednik Izvršnog odbora DS Niš, obratio se javnosti.

opširnije

Komentara: 0

SPS Niš: Interesuju nas prava Srba u Crnoj Gori bez mešanja u unutrašnje stvari suverenih država

Južna Srbija Info 06.01.2020.
Prava Srba

Socijalisti Niša dele mišljenje i podržavaju stavove koje je izneo ministar spoljnih poslova, predsednik SPS Ivica Dačić u vezi sa spornim Zakonom o slobodi veroispovesti, piše u delu saopštenja GrO SPS Niš, koje potpisuje prof.dr Žarko Ranković.

opširnije

Komentara: 0

Niške demokrate traže da se vrati starosna granica za odlazak u penziju

Južna Srbija Info 03.01.2020.
Vratiti starosnu granicu

"Demokratska stranka stoji na strani naroda i pita predstavnike vlasti po kom modelu od 1. januara 2020. godine se produžava radni vek za žene na 63 godine. Po “švajcarskom“, kao za povećanje penzija, ili“francuskom“, pitaju niške demokrate.

opširnije

Komentara: 0

Konzul Crne Gore vređao radnicu: "Srpska desnica" ogorčena

Pravda, Nacionalist, Južna Srbija Info 30.12.2019.
Konzul vređao Srpkinju

Nakon protesta održanog 28. decembra ispred ambasade Crne Gore u Beogradu, konzul Crne Gore Vuk Rakočević pretio je radnici jednog lokala u Knez Mihailovoj ulici zbog toga što je ustupila struju učesnicima protesta, prenosi "Pravda". Reč je o protestu protiv otimanja srpskih svetinja u Crnoj Gori od strane režima Mila Đukanovića.

opširnije

Komentara: 0

Problem gradski autobusi: Niške demokrate predale inicijativu za smanjenje zagađenja vazduha

Južna Srbija Info 30.12.2019.
Izduvni gasovi

Miodrag Stanković, odbornik Skupštine Grada Niša i predsednik Gradskog odbora DS Niš, predao je danas odborničku inicijativu u Skupštini Grada Niša, u vidu hitnih kratkoročnih mera koje imaju za cilj unaprećenje javnog prevoza i smanjenje zagađenja vazduha u Nišu.

opširnije

Komentara: 0

Niške demokrate: Novac namenjen za doček Nove godine usmeriti u humanitarne svrhe

Južna Srbija Info 24.12.2019.
Novac za doček usmeriti u humanitarne svrhe

Miodrag Stanković, odbornik Skupštine Grada Niša i predsednik Gradskog odbora DS Niš, predao je danas odborničku inicijativu u Skupštini Grada Niša, da se novac namenjen za plaćanje muzičkog programa za doček Nove godine 31.12.2019. na Trgu Kralja Milana usmeri u humanitarne svrhe.

opširnije

Komentara: 0

Niški narodnjaci nude rešenje protiv zagađenja

Južna Srbija Info 19.12.2019.
Narodnjaci imaju rešenje

Narodna stranka optužuje naprednjački režim da svojom nekompetentnošću ugrožava živote građana Niša. Kao i svake godine, naprednjačku vlast je iznenadilo dramatično povećanje zagađenja vazduha koje sa sobom donosi zima i sezona grejanja, piše u delu saopštenja te političke organizacije.

opširnije

Komentara: 0

Niške demokrate imaju rešenje za smanjenje zagađenosti vazduha u gradu?!

Južna Srbija Info 18.12.2019.
Rešenje za bolji vazduh

Povodom opasnog stepena zagađenja vazduha, s obzirom da Gradsko veće i ostale službe ne čine ništa kako bi sprečile zagađenje i ugrožavanje zdravlja sugrađana, kao odbornik u SG Niša i kao predsednik Komisije za zaštitu životne sredine pri SG, preduzeo sam aktivnosti iz svojih nadležnosti kako bi pokrenuo nadležne organe Grada da rade svoj posao, rekao je Miodrag Stanković,…

opširnije

Komentara: 0

Niške demokrate tvrde da je budžet Niša za 2020. manipulativan i bez legitimiteta?!

Južna Srbija Info 16.12.2019.
Budžet bez legitimiteta

"Odbornička grupa Demokratske stranke bojkotuje i današnju sednicu Skupstine Grada Niša . I biće tako sve dok se ne oslobode institucije sistema.", rekao je između ostalog Miodrag Stanković, predsednik GrO DS Niš.

opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1870  |  Prikazano: 1 - 10