Јужна Србија Инфо

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1717  |  Приказано: 1 - 10

Нишке демократе подсећају на протесте и спречавање изборне крађе пре 22 године

Јужна Србија Инфо 17.11.2018.
Протестима спречена изборна крађа

На данашњи дан, пре 22 године протестима грађана спречена је крађа њихове изборне воље на локалним изборима. Тромесечне демонстрације нису довеле само до признавања изборних резултата, већ и до јасне поруке грађана црвено црној коалицији да не желе да живе у таквој држави, подсећају јавност из ГрО ДС-а у Нишу.

опширније

Коментара: 0

Одборници Јединствене Србије у Нишу од данас код напредњака

З.С. Јужна Србија Инфо 13.11.2018.
Палмина странка изгубила одборничку групу

Након само десет дана како је комплетан Општински одбор Демократске странке Србије Гаџин Хан, са више од 300 чланова, прешао у Српску напредну странку, данас су одборници и чланови Јединствене Србије у Нишу постали део најбројније политичке организације у земљи.

опширније

Коментара: 0

Још једна странка у нишком парламенту: Самостални одборник Јелена Ђорђевић приступила "Заветницима"

З.С. Јужна Србија Инфо 13.11.2018.
Заветници у нишком парламенту

Јелена Ђорђевић, бивша функционерка "Двери" и бивша чланица Јединствене Србије, од марта месеца ове године самостални одборник у Скупштини града Ниша, приступила је десничарској странци "Српски сабор Заветници", саопштено је данас на конференцији за новинаре у СГ Ниша.

опширније

Коментара: 0

Мондолони: Молимо Вучића и српски народ за извињење

Танјуг, РТС, Јужна Србија Инфо 12.11.2018.
Извињење за српски народ

Амбасадор Француске у Београду Фредерик Мондолони је упутио извињење председнику Србије Александру Вучићу и српском народу због протокола и распореда седења на свечаности обележавања Дана победе у Паризу.

опширније

Коментара: 0

Због кршења Статута и нарушавања угледа странке изгласано неповерње Михајловићу, Бранка Стаменковић нови в.д. председника "Доста је било"

Јужна Србија Инфо 08.11.2018.
Бранка Стаменковић на челу ДЈБ

Иницијатива за смену Михајловића покренута је због кршења Статута, прекорачења овлашћења и нарушавања угледа странке. До нарадених унутарстраначких избора сва овлашћења председника преузима и водиће заменица председника Бранка Стаменковић. Рок за одржавање избора је 60 дана.

опширније

Коментара: 0

ДСС у Гаџином Хану прешао у напредњаке

Јужна Србија Инфо 06.11.2018.
ДСС Гаџин Хан прешао у СНС

Општински одбор Демократске странке Србије Гаџин Хан, са више од 300 чланова те политичке организације, комплетно је прешао у Српску напредну странку и тако је практично на теритотији Нишавског упрвног округа угашена та странка у "изворном облику", саоштено је данас на конференцији за новинаре у Нишу.

опширније

Коментара: 3

Резултати избора за Националне савете на југу Србије

Јужна Србија Инфо 05.11.2018.
Резултати избора за Националне савете

На јуче одржаним Изборима за Национални савет албанске националне мањине, у општинама Бујановац, Прешево и Медвеђа, први незванични резултати указују на то да је председник општине Бујановац Шаип Камбери на првом месту са 4.512 гласова или 32,75 одсто, преноси РТВ Белами.

опширније

Коментара: 0

Данас избори за националне савете националних мањина

Јужна Србија Инфо 03.11.2018.
Избори за националне савете

Припадници 22 мањинске заједнице у Републици Србији данас бирају своје представнике за националне савете националних мањина. На 926 бирачких места гласаће до 20 сати, 507.183 бирача,

опширније

Коментара: 0

Нишки социјалисти се спремају за унутарстраначке изборе: Дачић једни кандидат за председника партије?

Јужна Србија Инфо, Белами портал 01.11.2018.
Дачић једини кандидат

Први у низу изборних састанака Општинског одбора Социјалистичке партије Србије општине Црвени Крст одржан је у просторијама те странке у Нишу.

опширније

Коментара: 0

ДС Ниш: Градска општина Пантелеј да се одговорно понаша према имовини грађана!

Јужна Србија Инфо 29.10.2018.
Одговорност према имовини грађана

Општински одбор Демократске странке Пантелеј јавно прозива градске функционере и пита, "аман људи, докле? Где је крај самовољи и бахатости функционера градске општине Пантелеј!?", пише у допису ГрО ДС-а у Нишу.

опширније

Коментара: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1717  |  Приказано: 1 - 10