Јужна Србија Инфо

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1052  |  Приказано: 1 - 10

Пријем за играче из целог света

Јужна Србија Инфо 17.07.2018
Пријем за играче

У Нишу је синоћ званично отворен једанаести Међународни студентски фестивал фолклора који је ове године више од 500 учесника из осам земаља, Грчке, Грузије, Бугарске, Боливије, Кине, Костарике и Мексика и седам градова у Србији. Укратко – пола света на југоистоку Србије!

опширније

Коментара: 0

Лесковцем одјекује ритам бубњева

Јужна Србија Инфо 14.07.2018
Ритам бубњева

Изложбом "Објективом кроз музику", у холу Лесковачког културног центра, данас је отворен осмипо реду "Друм Дум" музички фестивал.

опширније

Коментара: 0

„Студија Парадокса" у Нишу

Јужна Србија Инфо 12.07.2018
Студија Парадокса

НКЦ позива на отварање изложбе Сање Девић под називом „Студија Парадокса" у петак 13. јула Галерији Нишког културног центра, са почетком у 19 часова.

опширније

Коментара: 0

Камерни хор из Сарајева победник Хорских свечаности (ВИДЕО)

Белами портал, Јужна Србија Инфо 09.07.2018
Завршене Хорске свечаности

Апсолутни победник 27. Интернационалних хорских свечаности у Нишу је Камерни хор музичке академије Универзитета у Источном Сарајеву који је освојио највише признање фестивала Гран при.

опширније

Коментара: 0

Одржани „Дани руског филма“ у Нишу

Јужна Србија Инфо 08.07.2018
Дани руског филма

У Градској кући у Нишу заменик градоначелника проф. др Милош Банђур примио је истакнуте руске глумце који су боравили у Нишу у оквиру манифестације „Дани руског филма“.

опширније

Коментара: 0

Синоћ у Нишу отворене Интернационалне хорске свечаности

Белами портал, Јужна Србија Инфо 06.07.2018
Отворене хорске свечаности

Наступом здружених нишких хорова, под диригентском палицом Мирослава Иванковића, и наступом Хора и Симфонијског оркестра РТС-а, предвођених диригентом Бојаном Суђићем, синоћ су на Летњој позорници у Тврђави почеле 27. Интернационалне хорске свечаности.

опширније

Коментара: 0

Сутра почињу "Хорске свечаности" у Нишу

Јужна Србија Инфо 04.07.2018
Хорске свечаности

Прве вечери ће Летњом позорницом у Тврђави доминирати Симфонијски оркестар и Хор Радио-телевизије Србије с маестром Бојаном Суђићем на челу, а посетиоци ће моћи да уживају у славној Орфовој сценској кантати Кармина Бурана.

опширније

Коментара: 0

Међународна награда за нишку глумицу Сању Крстовић

Белами портал, Јужна Србија Инфо 25.06.2018
Међународна награда за нишку глумицу

На управо завршеном 5. Интернационалном позоришном фестивалу комедије „Гола месечина“ у Скопљу, који је трајао од 18. до 24. јуна, међународни жири је донео једногласну одлуку да се награда за најбољу женску улогу додељује Сањи Крстовић, за улогу Живке у представи Госпођа министарка Народног позоришта у Нишу.

опширније

Коментара: 0

Свечано отворена 40. изложба фотогрaфија „Ђавоља Варош“

Јужна Србија Инфо 24.06.2018
40. изложба фотогрaфија

Туристичка организација општине Куршумлија уз подршку локалне самоуправе и АД „Планинка“ 21. јуна у ресторану „Европа“, отворила је изложбу фотографија са Међународне фото-колоније „ЂАВОЉА ВАРОШ“.

опширније

Коментара: 0

Непроцењива културна баштина Врања

Јужна Србија Инфо 23.06.2018
Културна баштина Врања

У склопу посете Врању, државни секретар у Министарству кутуре и информисања Тихомир Арсић обишао је са градоначелником Слободаном Миленковићем Народни музеј и Музеј кућу Борисава Станковића, који су обухваћени радовима санације и реконструкције у оквиру пројекта „Врањском калдрмом“.

опширније

Коментара: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1052  |  Приказано: 1 - 10