Јужна Србија Инфо

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 27551  |  Приказано: 1 - 10

Акција репрограма дуга за комуналије, са отписом дела камате

Белами, Јужна Србија Инфо 24.01.2019.
Репрограм дуга за комуналије

Као и ранијих година Јавно комунално предузеће Обједињена наплата и ове године нуди грађанима плаћање дугова на рате.

опширније

Коментара: 0

Одложена евакуација села: Град Ниш захтева од "Железница Србије“ да примене решење санације након превртања цистерни са амонијаком

Јужна Србија Инфо 23.01.2019.
Железница да испуни своју обавезу

Поводом санирања последица железничке саобраћајне незгоде која је довела до исклизнућа и извртања две цистерне вагона на прузи Ниш-Сврљиг, у близини села Јасеновик, општина Пантелеј, град Ниш, Штаб за ванредне ситуације града Ниша, захтева од ЈП „Железница Србије“ и других субјеката који имају законску обавезу, да хитно примене решење санације, стоји у саопштењу које је…

опширније

Коментара: 0

Временска прогноза: Облачно са кишом и снегом

Јужна Србија Инфо 24.01.2019.
Временска прогноза

Облачно са снегом, само ујутру и пре подне на југоистоку, истоку и у Банату и са кишом која ће се рано ујутру понегде ледити на тлу. Јутарња температура од -2 до 2, највиша дневна од 0 до 4 степена.

опширније

Коментара: 0

"Оснажена", хуманитарна модна ревија српских текстилаца са штићенице Сигурне куће у Нишу

Е.О. Кацуљ 23.01.2019.
Хуманитарна модна ревија

Модна ревија иницирана је од стране Европске иницијативе пословних жена – Еврожена, а подржана је, уз Сигурну кући и Куће кластера. Циљ организовања  је да се на овај начин помогне економском оснаживању штићеница Сигурне куће.

опширније

Коментара: 0

ДС Ниш: Ваздух у Нишу скоро чак 5 пута загађенији од дозвољеног

Јужна Србија Инфо 23.01.2019.
Ко је одговоран за загађен ваздух

Миодраг Станковић председник ГрО ДС сматра да су због, како каже, високих цена даљинског рејања, градске власти и руководиоци Топлане од 2012 године одгворни што су многи грађани прешли на алтернативни начин грејања, дрва и угаљ и да услед тога имамо овако висок степен загађења, саопштено је данас на конференцији за новинаре седишту нишких демократа.

опширније

Коментара: 0

Концерт "Импресије" за младе и оне који се тако осећају

Влада 23.01.2019.
Концерт Импресије

Ревијски оркестар “Импресија” одржаће 2. 02. 2019. године “Концерт за младе и све оне који се тако осећају“ у велико ј дворани Дома Војске у Нишу, са почетком у 20.00 часова.

опширније

Коментара: 0

Евакуација становника Јасеновика код Ниша због истакања амонијака из цистерене, полиција чува село од пљачкаша

Јужна Србија Инфо 23.01.2019.
Евакуација становника Јасеновика

Пруга Ниш - Зајечар још увек није проходна за саобраћај после превртања две цистерне са амонијаком код села Јасеновик, а мештани тог села њих скоро 300, мораће да буду хитно евакуисани, због истакања амонијака из вагона који су се преврнули на око 700 метара од тог села. Надлежни кажу да ће полиција чувати улаз и излаз и села, због могуће пљачке.

опширније

Коментара: 0

Осуђујемо све увредљиве речи и насиље према свима, без обзира од кога долазе!

З.С. Јужна Србија Инфо 23.01.2019.
Стоп увредама

Градски одбор Српске напредне странке у Нишу, одржао је данас конференцију за новинаре, на којој су чланице и функционерке те политичке организације, са својим коалиционим пртнером из Сврљига, Уједињеном сељачком странком, осудиле вербално са изразито вулгарним и увредљивим речима и физичко насиље над свима, грађанима, функционерима, новинарима, посебно над женама у…

опширније

Коментара: 0

Каква су очекивања пре Путинове посете, а шта је реалност сарадње са Русијом

Георги Митев Шантек, Мондо 23.01.2019.
Шта нам је донео Путин?

Председник Русиј Владимир Путин је 17. јануар 2019. посетио Србију, а у оквиру посете потписан је 21 споразум. Од тога најважнији је уговор вредан 230 милиона евра за железничку инфраструктуру. Ипак, Уговор о трговини са Евроазијском економском унијом (ЕАЕУ) није потписан овом приликом

опширније

Коментара: 0

Дипломирани инжењер машинства чува традицију казанџијског заната у Прокупљу (ВИДЕО)

РТС, Јужна Србија Инфо 23.01.2019.
Традиција казанџијског заната

У малобројним занатским радњама у Прокупљу, скоро да и нема младих мајстора, чиме се доводи у питање и њихов опстанак. Изузетак је казанџијска радња БАРБУТ, која не само да се одржала 8 деценија, већ је извесна и њена будућност, јер породичну традицију наставља дипломирани инжењер машинства Игор Цветковић.

опширније

Коментара: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 27551  |  Приказано: 1 - 10