Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Спорт


 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1723  |  Приказано: 1 - 10

Тончев против смене тројице чланова ИО ФСС

Јужна Србија Инфо 01.12.2021.
Тончев против смене

"Одлука господина Бјековића да смени тројицу чланова Извршног одбора Фудбалског савеза Србије је и срамна и неоснована.Поставља се питање мотива засто је неко ко има тако велико спортско, али и животно искуство као образложење за недопустиву одлуку о смени чланова ФСС навео разлоге као што су њихово изостајање са седнице и сл.", рекао је између осталог Новица…

опширније

Коментара: 0

Новина: Без лиценцираног звања Спортски учитељ није могућ рад у клубовима са младима

З.С. Јужна Србија Инфо 27.11.2021.
Обука за оперативне тренере

На Факултету спорта и физичког васпитања у Нишу и ове гдине може се стећи знање и лиценца за спортско занимање и звање Спортски оперативни тренер, менаџер, инструктор..

опширније

Коментара: 0

„Athens authentic marathon“ - Нишлијка у центру Атине

Јужна Србија Инфо 23.11.2021.
Нишлијка на најстарим маратону

На недавно одржаном најстаријијем и најаутентичнијем маратону на свету „Athens authentic marathon“ на којем је учествовало преко 10.000 маратонаца из целог света, у укупном пласману од 1639 такмичара, међу 277 жена, захваљујући подршци и помоћи Градске општине Медијана, нашла се Нишлијка Јадранка Тасић. У њеној категорији била је 51. и једина је жена од 10-ак тркача из Србије.

опширније

Коментара: 0

Нишки Џудо клуб "Кинезис" трећи у Суперлиги Србије

Јужна Србија Инфо 22.11.2021.
Нишки

Након фантастичног издања другог дана такмичења, Кинезис је успео да се,четрврти пут узастопно, нађе међу четири најбоље екипе у Србији.

опширније

Коментара: 0

Посета аташеа француске амбасаде нишком Факултету спорта - сарадња српских и француских високообразовних институција

Јужна Србија Инфо 19.11.2021.
Посета аташеа француске амбасаде нишком ДИФ-у

Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Нишу био је домаћин гостима из Амбасаде Француске у Београду и представницима Француског института у Београду. Декан факултета, проф. др Милован Братић, је заједно са својим сарадницима угостио аташеа француске амбасаде Франсоа Гвазије Ковандија и директора Француског института у Београду Станислас Пјера.

опширније

Коментара: 0

ККК "Наис" победио у две утакмице на турниру Балканске лиге у кошарци у колицима

Јужна Србија Инфо 15.11.2021.
Турнир Балканске лиге кошарке у колицима

Протеклог викенда је почела Балканска лига у кошарци у колицима (eng. Balkan Wheelchair Basketball League, скр. BWBL). Реч је о другом овосезонском турниру који се игра у оквиру BWBL који је одигран у Подгорици од 12.11. - 14.11.2021. године. Покровитељ турнира је био Главни град Подгорица. На другом турниру BWBL у сезони 2021/2022. су одиграна су друга два кола, одн.…

опширније

Коментара: 0

Куп "Радивоје Кораћ" поново у Нишу?

Јужна Србија Инфо 04.11.2021.
Борба за Жућкову левицу поново у Нишу

Након 11 година, шест узастопних и прошлогодишње паузе када је такмичење одржано у Новом Саду, велика је шанса да се Куп "Радивоје Кораћ" поново одржава у Нишу, најавила је градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

опширније

Коментара: 0

Реконструисана куглана у СЦ „Чаир“ - први корак ка такмичења нишких куглаша

Јужна Србија Инфо 03.11.2021.
Реконструисана куглана на Чаиру

Куглана у Спортском центру „Чаир“ је реконструисана што је само први корак ка стварању услова за такмичење нишких куглаша по највећим стандардима која ће бити доступна и грађанима који се рекреативно баве тим спортом.

опширније

Коментара: 0

Пливање за све без изузетка - Приказано стечено знање за особе са инвалидитетом (ВИДЕО)

Јужна Србија Инфо 30.10.2021.
Пливање за све без изузтетка

Данас је у нишком СЦ "Чаир", у сарадњи са и великим ангажовањем професора Факултета спорта и физичког васпитања у Нишу, практичном приказом наученог и промпцији АПАСY добре праксе из пливања, показано стечено знање из пливања за особе са инвалидитетом у базену.

опширније

Коментара: 0

Нишки Клуб кошарке у колицима „Наис“ а првом турниру Балканске лиге у Бијељини

Јужна Србија Инфо 24.10.2021.
Први балкански турнир

Предстојећег викенда почиње Балканска лига у кошарци у колицима (eng. Balkan Wheelchair Basketball League, skr. BWBL). Лигу чине екипе из четири државе: Босне и Херцеговине (ККК Бијељина - Бијељина), Бугарске (БКХУ Левски - Софија), Црне Горе (КК ОСИ Парамонт - Подгорица) и Србије (ККК Наис - Ниш). На првом турниру у Бијељини ККК Наис – Ниш ће играти утакмице са КК…

опширније

Коментара: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1723  |  Приказано: 1 - 10


Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима