Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zabava


12345>>>Ukupno: 1454  |  Prikazano: 1 - 10

Niška tvrđava domaćin najvećeg letnjeg festivala u regionu "Niš Week-a" - večeras nastupa Hari Mata Hari

Niš Week zvanična stranica, Južna Srbija Info 13.06.2024.
Tvrđava domaćin najvećeg letnjeg festivala

Od 13. do 16. juna, Niška tvrđava postaje epicentar zabave i kulture kao domaćin najvećeg letnjeg festivala u regionu, Niš Week-a. Ovaj četvorodnevni festival slavi raznolikost ukusa, muzike i zabave, pružajući bogat sadržaj za sve uzraste.

opširnije

Komentara: 0

"Veselo Palilulsko veče" za kraj obeležavanja gradske slave

Južna Srbija Info - redakcija 04.06.2024.

"Palilulsko veče" ponovo je okupilo veliki broj meštana te opštine, ali i čitavog grada Niša, kod Palilulske rampe, gde je nastupio niški bend "Crne mambe". Ova tradicionalna manifestacija deo je proslave gradske slave Sveti car Konstantin i carica Jelena.

opširnije

Komentara: 0

Tradicionalno "Palilulsko veče" uz niške muzičke snage Saita i Crne mambe

Južna Srbija Info - redakcija 03.06.2024.

U okviru obeležavanja gradske slave Svetog cara Konstantina i carice Jelene, Nišlije će uživati na nezaboravnoj Palilulskoj večeri. Ova tradicionalna proslava, koja već godinama predstavlja srce niške tradicije, održaće se 3. juna kod Palilulske rampe.

opširnije

Komentara: 0

Najmlađi sa porodicama na Prolećnim danima u Medijani

Južna Srbija Info - redakcija 31.05.2024.
Igra, pesma i radionice

Manifestacijom "Prolećni dani u Medijani" u Svetosavskom parku, zanimljivim izazovima, avanturama i igrama, Gradska opština Medijana, uz slatkiše i krofne niškog Žitopeka, nastavila je druženje sa najmlađim sugrađanima.

opširnije

Komentara: 0

„Prolećni dani u Medijani 2024"

Južna Srbija Info - redakcija 30.05.2024.
„Prolećni dani u Medijani“

Gradska opština Medijana, povodom Međunarodnog dana dece, u petak i subotu, 31.maja i 01.juna 2024.godine, od 12 do 14 sati, u parku Sveti Sava, organizuje manifestaciju „Prolećni dani u Medijani“, namenjenu najmlađima.

opširnije

Komentara: 0

Pleši, pleši dok te noge drže......Šestosatni REJV u “Istina mašini”!

Južna Srbija Info - redakcija 22.05.2024.
Šest sati rejv dobre muzike u Nišu

Svega par dana deli nas od žurke kojom će Džast gruv (Just Groove) organizacija u petak, 24. maja, počastiti publiku u prostoru „Istina mašina”. Dašak Španije u naš grad doneće di-džej Baldo iz Barselone, dok će za domaću podršku biti zaduženi Spirko, Mozgabez i Tonik. Baldu će gostovanje u Nišu biti prilika da se po prvi put susretne sa srpskom publikom, a već sledećeg…

opširnije

Komentara: 0

Maturanti iz Niša poslali lepu sliku celom svetu

Južna Srbija Info - redakcija 21.05.2024.
Nakon maturskog plesa, novi izazovi i novi život

U slici koju su poslali maturanti iz Niša, vidi se prekrasan trenutak oproštaja od školskog života i dobrodošlice u novu fazu svog obrazovnog puta. Tradicionalni ples na Trgu kralja Milana, koji je organizovan u organizaciji Grada, obeležio je poslednji školski dan za ovu generaciju.

opširnije

Komentara: 0

Etno koncert Caribrodskog orkestra u NKC-u

Južna Srbija Info - redakcija 15.05.2024.
Koncert Caribrodskog orkestra

Pridružite se uzbudljivoj večeri muzičkog i kulturnog nasleđa našeg regiona! Caribrodski orkestar ponovo nam donosi uzbudljivo putovanje kroz najlepše melodije etno muzike. Datum: 20. maj 2024. godine. Vreme: 20:00. Lokacija: Velika sala Niškog kulturnog centra.

opširnije

Komentara: 0

Najjefitnija karta za koncert Ace Pejovića u Nišu 1.700 dinara, iako je pompezno najvaljen kao nastup u okviru gradske slave

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 11.05.2024.
Skup

Popularni srpski pevač Aco Pejović obeležiće gradsku slavu u Nišu nastupom ispred brojne publike 1. juna na platou u Tvrđavi. Na konferenciji za novinare kojoj je prisustvovala gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski, najavljeno je da će nastup Pejovića biti jedan od glavnih događaja tokom ovogodišnje slave.

opširnije

Komentara: 0

U Kuršumliji održana „Vaskršnja čarolija“, manifestacija sa humanitarnim karakterom

Južna Srbija Info - redakcija 06.05.2024.
Vaskršnja čarolija

Turistička organizacija opštine Kuršumlija u saradnji sa Opštinom Kuršumlija uoči Vaskrsa, organizovala je manifestaciju „Vaskršnja čarolija“. Naši najmlađi su imali priliku da zajedno sa roditeljima, bakama, dekama i prijateljima podele vaskršnju radost i čaroliju i uživaju u raznolikim igrama i aktivnostima koje su bile prilagođene svim uzrastima.

opširnije

Komentara: 0

12345>>>Ukupno: 1454  |  Prikazano: 1 - 10


Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima