Južna Srbija Info

Ekonomija

Poslovne informacije i obaveštenja


 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1595  |  Prikazano: 1 - 10

Poslovanje aerodroma Niš: Iste brojke, različita tumačenja NKD i direktora

14.06.2019.
Iste brojke druga tumačenja

Nacionalna koalcija za decentralizaciju (NKD) objavila je podatke o poslovanju niškog aerodroma koji pokazuju nižu prosečnu platu zaposlenih, gubitke i veće naknade za članove Nadzornog odbora. V.D direktora Aerodroma Dušan Knežević ne poriče iznete brojke, ali im daje drugačije tumačenje, prema kojem poslovanje nije tako loše kao što NKD navodi.

opširnije

Komentara: 0

Štamparije – kreativan i unosan biznis!

Nikola Stojanović 10.06.2019.
Štamparije

Danas su štamparije i te kako unapredile svoju ponudu. Tehnologija je napredovala, a samim tim su i brojne mogućnosti za štampanje. Naime, reklamni materijal korisnici sami mogu da kreiraju, a u većini štamparija sami možete i da odlučite kakav dizajn želite. Osim štampanja na tekstilu, danas štamparije nude i štamanje na drugim predmetima kao što su šolje, drveni predmeti,…

opširnije

Komentara: 0

Predstavnici kompanije "Huavej" posetili Niš

Južna Srbija Info 05.06.2019.
Huavej u Nišu

Predstavnici Kompanije Huavej posetili su juče Niš i sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem i njegovim saradnicima, kao i predstavnicima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija razgovarali o saradnji na projektu Niš – pametan grad.

opširnije

Komentara: 0

Mihajlovićeva održala sastanak sa "Aktorom": Prioritet završetak istočnog kraka Koridora 10

01.06.2019.
Prioritet završetak istočnog kraka Koridora 10

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, razgovarala je danas s rukovodstvom grčke kompanije “Aktor”, koja je izvođač radova na četiri deonice na istočnom kraku Koridora 10.

opširnije

Komentara: 0

Rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) uz pad industrijske proizvodnje obeležio prvo tromesečje

Tanjug 31.05.2019.
Rast BDP-a, pad industrije

Realni rast bruto domaćeg proizvoda u prvom kvartalu 2019. godine iznosio je 2,5 odsto na godišnjem nivou. Ukupna spoljnotrgovinska robna razmena Srbije u periodu januar-april 2019. godine porasla je za 8,3 procenta na 12,95 milijardi evra. Industrijska proizvodnja pala je u aprilu za 0,8 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine.

opširnije

Komentara: 0

Koliko košta "Matursko veče"

Belami, Južna Srbija Info 29.05.2019.
Matursko veče

Kraj maja po tradiciji je rezervisan za proslave maturskih večeri.

opširnije

Komentara: 0

Posao za 400 najuspešnijih učenika srednjih medicinskih škola

Južna Srbija Info 28.05.2019.
Posao za mlade tehničare

Vlada Republike Srbije i Ministarstvo zdravlja doneli su odluku o tome da zaposle 400 najuspešnijih medicinskih radnika sa srednjom stručnom spremom u zdravstvenim ustanovama u Nišu i širom Srbije.

opširnije

Komentara: 0

Prebacivanje odgovornosti za propuste u gradnji Koridora 10

Danas 28.05.2019.
Kako je cena porasla za 110 miliona evra?

Ni sama ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović u ovom trenutku ne zna koliko je tačno koštala izgradnja Koridora 10, čak ni ove poslednje deonice na južnom kraku, kroz Grdeličku klisuru koja je pre desetak dana svečano otvorena.

opširnije

Komentara: 0

Usvojen završni račun budžeta Niša

Belami, Južna Srbija Info 24.05.2019.
Usvojen završni račun

Gradsko veće, usvojilo je završni račun budžeta grada Niša za prošlu godinu koji je ostvaren u iznosu od 8 milijardi 51 milion i 541 hiljadu dinara.

opširnije

Komentara: 0

„Leoni“ obeležio deceniju rada i postojanja u Prokuplju

Južna Srbija Info 24.05.2019.
10 godina Leoni fabrike u Prokuplju

Nemačka kompanija „Leoni“ juče je na svečan način obeležila 10 godina postojanja i rada u Prokuplju. Ovom, izuzetno značajnom događaju, prisustvovali su Helmut Cender, potpredsednik Divizije kablovskih sistema „Leoni Grupe“, Klemens Saks, generalni direktor „Leoni“ u Srbiji sa saradnicima, gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović, poslovni partneri, kao i predstavnici…

opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1595  |  Prikazano: 1 - 10