Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Промоција спорта - спорт за све

rssBookmark and Share

Лесковац 09.03.2018. Јужна Србија Инфо

У фискултурној сали ОШ „Петар Тасић“ у оквиру пројекта „Промоција спорта - спорт за све“ одржана је промоција спортова, мачевање, џудо и гимнастика.

Промоција спорта - спорт за све

Организатори данашње спортске активности били су Лесковачки савез спортова и ОШ „Петар Тасић“ док су учесници били деца из мачевалачког клуба „Дубочица“ , џудо клубова „Партизан“ и „Лесковац“ , гимнастичког клуба „Колут“ као и ученици школа „Васа Пелагић“ и „Вук Караџић“ , гимназије и средње економске школе.

Овом приликом челници Лесковачког савеза спортова, председник Дејан Димитријевић, потпредседник Горан Филиповић и генерални секретар Марина Арсић уручили су по 10 мајица представницима клубова и школа које су учествовале у овој акцији.

"Све ове активности се спроводе у оквиру релаизације пројекта “Спорт за све” и ову промоцију Лесковачки савез спорта реализује већ три године. Циљ нам је да укључимо сву децу школског, предшколског и средњошколског узраста да тренирају, да се баве спортским активностима и морам да кажем да се у неколико задњих година укључило преко хиљаду деце у активности спортских клубова“ казао је потпредседник Лесковачког савеза спортова и директор ОШ „Петар Тасић“ Горан Филиповић.

Промоцији је присуствовала и градка већница Бранкица Стаменковић, поручивши присутнима да локална самоуправа града Лесковца подржава сваки активност ове врсте и да је један од циљева да се деци прикажу нове могућности и перспективе за развој спорта.

Коментара: 0


#   Лесковац   спорт   млади   локална самоуправа   СЦ Дубочица   Дејан Димитријевић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима