Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Promocija sporta - sport za sve

rssBookmark and Share

Leskovac 09.03.2018. Južna Srbija Info

U fiskulturnoj sali OŠ „Petar Tasić“ u okviru projekta „Promocija sporta - sport za sve“ održana je promocija sportova, mačevanje, džudo i gimnastika.

Promocija sporta - sport za sve

Organizatori današnje sportske aktivnosti bili su Leskovački savez sportova i OŠ „Petar Tasić“ dok su učesnici bili deca iz mačevalačkog kluba „Dubočica“ , džudo klubova „Partizan“ i „Leskovac“ , gimnastičkog kluba „Kolut“ kao i učenici škola „Vasa Pelagić“ i „Vuk Karadžić“ , gimnazije i srednje ekonomske škole.

Ovom prilikom čelnici Leskovačkog saveza sportova, predsednik Dejan Dimitrijević, potpredsednik Goran Filipović i generalni sekretar Marina Arsić uručili su po 10 majica predstavnicima klubova i škola koje su učestvovale u ovoj akciji.

"Sve ove aktivnosti se sprovode u okviru relaizacije projekta “Sport za sve” i ovu promociju Leskovački savez sporta realizuje već tri godine. Cilj nam je da uključimo svu decu školskog, predškolskog i srednjoškolskog uzrasta da treniraju, da se bave sportskim aktivnostima i moram da kažem da se u nekoliko zadnjih godina uključilo preko hiljadu dece u aktivnosti sportskih klubova“ kazao je potpredsednik Leskovačkog saveza sportova i direktor OŠ „Petar Tasić“ Goran Filipović.

Promociji je prisustvovala i gradka većnica Brankica Stamenković, poručivši prisutnima da lokalna samouprava grada Leskovca podržava svaki aktivnost ove vrste i da je jedan od ciljeva da se deci prikažu nove mogućnosti i perspektive za razvoj sporta.

Komentara: 0


#   Leskovac   sport   mladi   lokalna samouprava   SC Dubočica   Dejan Dimitrijević
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima