Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички данас без права на грешку

rssBookmark and Share

Ниш 29.04.2018. ФК Раднички

Фудбалери Радничког у недељу од 19 часова дочекују Вождовац, у утакмици 34. кола Суперлиге Србије, односно 4. кола плеј-офа. Раднички је у претходна два кола поражен од београдских “вечитих” ривала, а то су искористили Вождовац и, пре свих Спартак, да потисну Нишлије на пето место на табели.

Раднички данас без права на грешку

Оно што није добро за Раднички је то што четврта позиција можда неће водити у Европу, уколико Чукарички сачува предност против Партизана у Купу, а оно што јесте добро је то што у престала четири кола три пута игра код куће и има прилику да се победама избори за циљ, а то је позиција број три.

Дакле, права на кикс више нема, а прва препрека која се мора прескочити је Вождовац.

-Ово је за нас утакмица сезоне. Ми морамо да добијемо сва три преостала меча код куће и да у директном дуелу у Суботици против Спартака одлучимо о томе ко ће бити трећи. Имали смо доста добрих момената у претходна два пораза, али морамо продужити те периоде добре игре. Са друге стране, веома сам разочаран индивидуалним грешкама у одбрани, које се понављају из меча у меч, тако да ћу поново морати да мењам. Треба очекивати да уместо Петровића заигра Мијаиловић, а Живковић ће се вратити на гол уместо Шаранова. Коначно смо дочекали повратак Номе, који нам је пуно недостајао. Надам се да ће публика препознати овај важан тренутак и доћи у великом броју да нам помогне- изјавио је тренер Радничког Драган Антић.

Фудбалер Радничког Александар Јовановић нада се победи свог тима.

-Морамо да добијемо све четири утакмице до краја ако желимо у Европу. Вождовац нам је добро познат противник, победио нас је пре само пар недеља. Верујем да имамо знања и снаге да их савладамо, само да одиграмо онако како знамо, ношени подршком са трибина- рекао је Јовановић.

Дуел на стадиону Чаир судиће Драган Чоловић из Рашке.

Карте за овај меч могу се купити по следећим ценама: 150 динара за југ, 300 динара за запад и исток и 1500 динара за место у ложи.


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Александар Јовановић   Драган Антић   Вождовац ФК
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима