Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Подела бодова на Чаиру

rssBookmark and Share

Ниш 01.04.2018. ФК Раднички

У једној од најзанимљивијих утакмица 29. кола фудбалске Суперлиге Србије, Раднички и Војводина поделили су јуче бодове на стадиону Чаир, било је 1:1.

Подела бодова на Чаиру

Прво полувреме протекло је у константној иницијативи Радничког, али домаћи фудбалери нису успели да пробију бедем испред гостујућег гола.

Војводина је на терен изашла без класичног нападача и са Лазаром Арсићем на позицији такозване „лажне деветке“ била потпуно безопасна, док је домаћин у неколико наврата запретио после прекида које је извео Станисављевић.

Најближи поготку тим са Чаира био је у 38. и 45. минуту. Станисављевић је најпре лукаво покушао да превари голмана Роцкова из слободног ударца са 17 метара искоса са десне стране, али је овај сјајно интервенисао, иако је лопта незгодно одскочила испред њега, а потом је Аксентијевић натрчао на један „отпадак“ и упутио „пројектил“ са 30 метара, који отишао замало преко гола.

Наставак меча био је веома буран, пошто су гости после само два минута игре остали са десеторицом фудбалера на терену, због другог жутог картона Винсента Езеа. Након овог црвеног картона тренер Војводине Илија Столица је самоиницијативно напустио клупу своје екипе и преостали део меча одгледао са трибина.

Нишки тим је од тог момента кренуо још офанзивније ка голу ривала, али је у 54. минуту повела Војводина. Лопта је на 25 метара од гола дошла до Лазара Зличића, којем нико није изашао у блок, а он је фантастичним ударцем погодио малу мрежицу иза немоћног Младена Живковића.

Тренер домаћих Драган Антић је по примљеном поготку променио формацију, увео је Александра Јовановића уместо Радоша Булатовића, заиграо са тројицом у задњој линији, а Раднички је из минута у минут стезао обруч око гола Емила Роцкова.r nis voj

Дефанзивац Новосађана Никола Антић је у 73. минуту играо руком у свом казненом простору, па је судија Бојан Николић показао на белу тачку. Пенал је извео најбољи стрелац Нишлија Милан Павков, а Роцков га је прочитао и зауставио му ударац.

Домаћин је до самог краја покушавао да дође до бода и успео је у 89. минуту. Никола Акеснтијевић је послао центаршут у шеснаестерац за Павкова, који је примио лопту на груди и одложио је за резервисту Николу Станковића, а овај одлично реаговао и снажним ударцем закуцао лопту у мрежу, за коначних 1:1.

РАДНИЧКИ–ВОЈВОДИНА 1:1 (0:0)

Ниш, 31. марта-стадион Чаир. Гледалаца: 1.000. Судија: Бојан Николић (Крагујевац). Стрелци: 0:1 Зличић 54.- 1:1 Станковић 89. Жути картони: Мркић, Булатовић (Раднички), Арсић, Калезић,  Јованчић, Езе, Зличић (Војводина). Црвени картон: Езе (Војводина) у 47. минуту.

РАДНИЧКИ: Младен Живковић, Радош Булатовић (од 55. Александар Јовановић), Милош Петровић, Александар Субић (од 67. Никола Станковић), Никола Аксентијевић, Душан Мићић, Саша Стојановић (од 58. Славиша Стојановић), Синиша Бабић, Александар Станисављевић, Марко Мркић, Милан Павков.

ВОЈВОДИНА: Емил Роцков, Синиша Станичанин, Александар Радовановић, Марко Путинчанин, Никола Антић, Марко Вукасовић, Васко Калезић (од 80. Милан Лазаревић), Душан Јованчић, Лазар Зличић (од 68. Иван Лакићевић), Винсент Езе, Лазар Арсић (од 46. Данијел Аврамовски).


#   Ниш   фудбал   Милош Петровић   Раднички ФК   Александар Јовановић   Саша Стојановић   Драган Антић   Милан Лазаревић   Војводина ФК   Славиша Стојановић   Бојан Николић   Никола Станковић   Милан Павков   Марко Мркић   Никола Аксентијевић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима