Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички очекује тријумф у недељу

rssBookmark and Share

28.10.2017. Јужна Србија Инфо

Фудбалери Радничког у недељу од 17 часова дочекују крушевачки Напредак, у сусрету 15. кола Суперлиге Србије. Традиционални ривали ће на стадиону Чаир одиграти меч од изузетне важности у борби за горњи део табеле. Раднички је тренутно на шестој позицији са 23 бода, а Напредак је осми са три бода мање.

Раднички очекује тријумф у недељу

Нишки тим је у претходном колу ремизирао са Војводином (1:1), док су Крушевљани савладали Земун са 2:1. Напредак је у среду изборио пласман у четвртфинале Купа Србије, пошто је декласирао пиротски Раднички резултатом 7:2.

Своја очекивања пред утакмицу против Напретка на конференцији за новинаре изнели су шеф стручног штаба Радничког Милан Ђуричић, те фудбалери Александар Субић и Андрија Мијаиловић.

-Предстоји нам још једна у низу тешких утакмица, од како сам дошао у клуб. Нама је потребна победа, након два ремија, али треба рећи да и они имају своје амбиције. Од доласка тренера Косановића Напредак се налази су сјајној форми, победили су Црвену звезду, играју одлично, имају искусне играче као што су Касалица, Петровић и Аливодић, и сигурно је да нас чека велика борба у недељу. Ја верујем да смо ми достигли потребну форму и да смо способни да освојимо три бода- изјавио је Милан Ђуричић, а потом се осврнуо на стање у играчком кадру.

-Имамо проблеме, али на сам се на то већ навикао. Капитен Александар Јовановић неће моћи да игра због жутих картона, Милош Петровић и Никола Аксентијевић су повређени, док се Никола Станковић се опоравио, али ће тек данас одрадити први тренинг после две седмице паузе. Немам пуно дилема око састава тима. На голу ће бити Крзнарић, одбрамбену четворку чиниће Распоповић, Симуновић, Субић и највероватније Мијаиловић, уколико Аксентијевић не буде спреман. На средини терена играће Томић, Нома и Арсић, по једном боку ће нападати Славиша Стојановић, а по другом Мркић или Милутин Ивановић. У самом шпицу биће Павков. Верујем у ове играче и мислим да ћемо уз помоћ навијача остварити циљ- јасан је Ђуричић.

Леви бек клуба са Чаира Александар Субић нада се тријумфу против великог ривала.

-Напредак је одличан тим, који је састављен од искусних суперлигашких фудбалера. Ипак, ми играмо кући и ми ћемо се питати у недељу. Уколико испоштујемо договор из свлачионице и будемо максимално сконцентрисани током свих 90 минута, убеђен сам да победа неће изостати- поручио је Субић, а са њим се сложио и Андрија Мијаиловић, који ће меч са Напретком највероватније почети на позицији десног бека.

-Ужелео сам се игре и спреман сам да одговорим свим захтевима које тренер постави пред мене. Добро смо тренирали током ове седмице, расположење у екипи је сјајно и убеђен сам да ћемо бити бољи од Напретка и славити три бода- казао је Мијаиловић.

Улазнице за источну и западну трибину коштају 300 динара, за јужну је потребно издвојити 150 динара, док место у ложи кошта 1.500 динара. Карте се могу купити на дан утакмице, од 10 часова на билетарници испед хале Чаир, а од 15 часова испред источне трибине стадиона Чаир.

fkradnickinis.rs


#   Чаир   фудбал   Милош Петровић   Раднички ФК   Александар Јовановић   Славиша Стојановић   Напредак ФК   Никола Станковић   свлачионице   шеф стручног штаба   Милан Ђуричић   Никола Аксентијевић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима