Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички савладао београдски ФК ИМТ

rssBookmark and Share

Ниш 25.02.2024. Јужна Србија Инфо

У суботу, фудбалери нишког Радничког остварили су важну победу над екипом ИМТ-а резултатом 0:3 у оквиру прве утакмице 22. кола Супер лиге Србије. Ова убедљива победа значајно је поправила позицију нишког тима на табели, сада се налазе на 12. месту.

Фото: ФК Раднички
Фото: ФК Раднички

Утакмица је обележена доминацијом Радничког током целог меча, при чему су показали супериоран тактички и технички приступ игри. Кључни тренуци сусрета догодили су се у другом делу првог полувремена, када је Вања Илић постигао први гол у 44. минуту, а само два минута касније Семир Смајлагић дуплирао предност нишког тима.

У другом полувремену, Раднички није попуштао притисак, већ је наставио да доминира тереном. У 71. минуту, Стефан Вукић постиже трећи гол за Раднички, потврђујући тако убедљиву победу над противником.

Тренер Радничког, Никола Трајковић, изразио је задовољство игром свог тима након меча, наглашавајући карактер екипе и континуирани напредак. Ово је прва узастопна победа Радничког ове сезоне, што је донело додатно самопоуздање екипи уочи наредних изазова.

Наредни меч Раднички ће одиграти на свом стадиону "Чаир" у недељу, 3. марта, против екипе Радника из Сурдулице.

Убудће искуство постигнуто у овој утакмици може послужити као подстицај Радничком да настави са снажним перформансама и оствари још боље резултате у преосталом делу сезоне.


#   Ниш   Београд   фудбал   Раднички ФК   ИМТ ФК
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима