Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Традиција настављена, Раднички изгубио од "Змајева"

rssBookmark and Share

Ниш 05.12.2015. Војкан Андрејић

није успео Раднички, ни у намери да сруши традицију, а ни да освоји бодове на “тржном центру”

Традиција настављена, Раднички изгубио од "Змајева"

Отишао је Раднички на мегдан “Змајевима”, који имају заједничку амбицију, а то је пласман у плеј-оф Суперлиге Србије. Отишао је да се избори и против традиције, која каже, да Раднички никад није победио Вождовчане на њиховом терену. На жалост, није успео Раднички, ни у намери да сруши традицију, а ни да освоји бодове на “тржном центру”. Домаћини су славили са 3:1.

Повели су домаћи у 4. минуту, лепим голом Маринковића, који је са двадесетак метара шутирао, јако и прецизно.

Узвратиле су Нишлије, у 12. минуту, Земљанухин је примио лопту на 20 метара и идентично као његов колега из супарничког табора севнуо лопту у горњи леви угао Поповића, који је парадом само улепшао погодак нашег играча.

До краја полувремена је Раднички имао зрелије шансе да дође у вођство, али Ђуричковић најпре, а онда Марјановић и Ашћерић нису имали среће.

Наставак утакмице је био идентичан као и почетак утакмице. Домаћи су кренули агресивно и то им се исплатило. У 51. минуту, Михајлов је искористио несмотреност наше одбране и главом матирао Ацка Јовановића.

У 69. минуту, Вождовац је повисио на 3:1, а стрелац је био Радивојевић који добро испратио центаршут Златковића и са пар метара убацио лопту у гол Радничког. Испоставило се да је то и коначан резултат утакмице.

До краја утакмице, Раднички није створио изгледније прилике да се угрози гол Вождовчана. Бележимо шутеве Богдановића и Земљанухина, али они нису били довољно прецизни и резултат се није мењао.

Следећу утакмицу Раднички игра у Нишу, у следећем 21. колу, када на свом “Чаиру” дочекује Чукарички. Утакмица је на програму у петак 11.12.2015. од 18,00 часова.

ВОЖДОВАЦ – РАДНИЧКИ НИШ 3:1 (1:1)

Стадион Вождовца
ГЛЕДАЛАЦА око 200
СУДИЈА: Анђеловски Новица

ЖУТИ КАРТОНИ: Петровић, Терзић (Вождовац), Живковић (Раднички Ниш).

СТРЕЛЦИ: Маринковић у 4., Михајлов 51. и Радивојевић у 69. мин. (Вождовац), Земљанухин у 12. мин. (Раднички Ниш)

ВОЖДОВАЦ: Поповић, Терзић, Јовановић, Михајлов, Радивојевић, Петровић, Златковић (Ристовић од 74. мин.), Адамовић, Маринковић (Благојевић од 90. мин.), Машовић (Срећковић од 80. мин.), Одита.

РАДНИЧКИ НИШ: Аца Јовановић, Живковић (Апостоловић од 70. мин), Радош Булатовић, Лакић-Пешић, Томић, Богдановић, Ђуричковић (Блажић од 63. мин), Марјановић (Милош Крстић од 74. мин), Земљанухин, Ашћерић, Александар Јовановић.


#   Ниш   Београд   фудбал   Раднички ФК   Александар Јовановић   Милош Крстић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима