Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tradicija nastavljena, Radnički izgubio od "Zmajeva"

rssBookmark and Share

Niš 05.12.2015. Vojkan Andrejić

nije uspeo Radnički, ni u nameri da sruši tradiciju, a ni da osvoji bodove na “tržnom centru”

Tradicija nastavljena, Radnički izgubio od "Zmajeva"

Otišao je Radnički na megdan “Zmajevima”, koji imaju zajedničku ambiciju, a to je plasman u plej-of Superlige Srbije. Otišao je da se izbori i protiv tradicije, koja kaže, da Radnički nikad nije pobedio Voždovčane na njihovom terenu. Na žalost, nije uspeo Radnički, ni u nameri da sruši tradiciju, a ni da osvoji bodove na “tržnom centru”. Domaćini su slavili sa 3:1.

Poveli su domaći u 4. minutu, lepim golom Marinkovića, koji je sa dvadesetak metara šutirao, jako i precizno.

Uzvratile su Nišlije, u 12. minutu, Zemljanuhin je primio loptu na 20 metara i identično kao njegov kolega iz suparničkog tabora sevnuo loptu u gornji levi ugao Popovića, koji je paradom samo ulepšao pogodak našeg igrača.

Do kraja poluvremena je Radnički imao zrelije šanse da dođe u vođstvo, ali Đuričković najpre, a onda Marjanović i Ašćerić nisu imali sreće.

Nastavak utakmice je bio identičan kao i početak utakmice. Domaći su krenuli agresivno i to im se isplatilo. U 51. minutu, Mihajlov je iskoristio nesmotrenost naše odbrane i glavom matirao Acka Jovanovića.

U 69. minutu, Voždovac je povisio na 3:1, a strelac je bio Radivojević koji dobro ispratio centaršut Zlatkovića i sa par metara ubacio loptu u gol Radničkog. Ispostavilo se da je to i konačan rezultat utakmice.

Do kraja utakmice, Radnički nije stvorio izglednije prilike da se ugrozi gol Voždovčana. Beležimo šuteve Bogdanovića i Zemljanuhina, ali oni nisu bili dovoljno precizni i rezultat se nije menjao.

Sledeću utakmicu Radnički igra u Nišu, u sledećem 21. kolu, kada na svom “Čairu” dočekuje Čukarički. Utakmica je na programu u petak 11.12.2015. od 18,00 časova.

VOŽDOVAC – RADNIČKI NIŠ 3:1 (1:1)

Stadion Voždovca
GLEDALACA oko 200
SUDIJA: Anđelovski Novica

ŽUTI KARTONI: Petrović, Terzić (Voždovac), Živković (Radnički Niš).

STRELCI: Marinković u 4., Mihajlov 51. i Radivojević u 69. min. (Voždovac), Zemljanuhin u 12. min. (Radnički Niš)

VOŽDOVAC: Popović, Terzić, Jovanović, Mihajlov, Radivojević, Petrović, Zlatković (Ristović od 74. min.), Adamović, Marinković (Blagojević od 90. min.), Mašović (Srećković od 80. min.), Odita.

RADNIČKI NIŠ: Aca Jovanović, Živković (Apostolović od 70. min), Radoš Bulatović, Lakić-Pešić, Tomić, Bogdanović, Đuričković (Blažić od 63. min), Marjanović (Miloš Krstić od 74. min), Zemljanuhin, Ašćerić, Aleksandar Jovanović.


#   Niš   Beograd   fudbal   Radnički FK   Aleksandar Jovanović   Miloš Krstić
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima