Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

“Komšijska provera” bez golova

rssBookmark and Share

Niš 14.11.2015.

Proveru pred nastavak prvenstva, prijateljsku, ali kao pravu prvenstvenu utakmicu, odigrali su “komšije” iz Surdulice i Radnički iz Niša.

“Komšijska provera” bez golova

Utakmica je završena bez golova 0:0, ali sa dosta izglednih šansi, malo u prvom i mnogo više u drugom poluvremenu.

U 22. minutu, Blažić je lepo prošao po desnoj strani, ubacio loptu u sredinu, pred gol Surduličana, ali Ašćerić za malo bio “kratak”.

U 35. minutu, Ašćerić je lepo primio loptu na grudi i iz okreta dobro šutirao, ali neprecizno i lopta je završila pored leve stative golmana Radnika.

Najbolja šansa za domaće, u prvom poluvremenu, je viđena u 45. minutu. Mrkić je kao rukom, u srcu šesnaesterca pronašao Miloša Krstića, koji dobro šutirao, ali je golman Grujičić odlično reagovao, i odbranio šut Krstića.

U drugom poluvremenu, u 48. minutu, nakon gužve u kaznenom prostoru gostiju, lopta je došla do Apostolovića koji plasirao loptu u levi gornji ugao Grujičića, ali je zamalo bio neprecizan i lopta je preletela preko gola.

U 51. minutu, igrač Radnika Suraka, je oduzeo loptu neopreznom Mrševiću, izašao “oči u oči” sa golmanom Radničkog, Jovanovićem, ali je šutirao pored gola.

Igrao se 63. minut, kada je posle izvedenog kornera,na odbijenu loptu natrčao Darko Bulatović i jako i precizno uputio šut ka golu Radnika, ali je Grujičić krajnjim naporom uspeo da sačuva svoju mrežu. Minut kasnije, slična situacija pred golom Radnika, isti akteri, ali opet bez lopte u mreži gostiju, samo korner.

Do kraja utakmice su se ređale prilike Radničkog, ali osim mreže sa gornje strane gola i prečke, napadači Radničkog nisu uspeli da postignu više.

Gosti su se opredelili na ugrožavanje gola Radničkog iz “kontri” , a najbolju šansu za to su imali u 68. minutu, kada je Ovusu zatresao prečku Acka Jovanovića.

Provera za Radnički, pred nedeljni derbi sa Crvenom Zvezdom, je poslužila da trener Rastavac razreši dileme oko mogućih rešenja za pozicije prvotimaca koji neće biti na raspolaganju za ovu utakmicu.

Utakmica sa Crvenom Zvezdom se igra u nedelju od 17,00 časova na “Čairu”.

 

Stadion “Čair” Niš, gledalaca oko 450

RADNIČKI NIŠ (prvo poluvreme): A.Jovanović, Živković, Radoš Bulatović, Lakić-Pešić, Mršević, Tomić, Miloš Krstić, Blažić, Mrkić, Ašćerić, Aleksandar Jovanović,
(drugo poluvreme): A.Jovanović, Mijokov, Živković, Mršević, Darko Bulatović, Bogdanović, Marjanović, Miloš Krstić (Petar Krstić od 63. min), Ozer (Lazar Mitrović), Pejčić, Apostolović.

RADNIK: Grujičić, Đorđević, Milovanović, Stanković (Suraka Zakaria od 15. min), Filip Stojanović, Arsić, Slaviša Stojanović, Tomić, Putničanin, Ćulum.
U drugom poluvremenu su igrali od 46. minuta Krstić, Mirković, Pejčić, Stamatović, Marković, Nikola Stojanović, Ovusu.

SUDIJA: Grujić Danilo


#   Niš   Surdulica   Čair   fudbal   Radnički FK   Darko Bulatović   Aleksandar Jovanović   Nikola Stojanović   Radnik FK   Slaviša Stojanović   Miloš Krstić
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @FKRadnik @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima