Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički savladao beogradski FK IMT

rssBookmark and Share

Niš 25.02.2024. Južna Srbija Info

U subotu, fudbaleri niškog Radničkog ostvarili su važnu pobedu nad ekipom IMT-a rezultatom 0:3 u okviru prve utakmice 22. kola Super lige Srbije. Ova ubedljiva pobeda značajno je popravila poziciju niškog tima na tabeli, sada se nalaze na 12. mestu.

Foto: FK Radnički
Foto: FK Radnički

Utakmica je obeležena dominacijom Radničkog tokom celog meča, pri čemu su pokazali superioran taktički i tehnički pristup igri. Ključni trenuci susreta dogodili su se u drugom delu prvog poluvremena, kada je Vanja Ilić postigao prvi gol u 44. minutu, a samo dva minuta kasnije Semir Smajlagić duplirao prednost niškog tima.

U drugom poluvremenu, Radnički nije popuštao pritisak, već je nastavio da dominira terenom. U 71. minutu, Stefan Vukić postiže treći gol za Radnički, potvrđujući tako ubedljivu pobedu nad protivnikom.

Trener Radničkog, Nikola Trajković, izrazio je zadovoljstvo igrom svog tima nakon meča, naglašavajući karakter ekipe i kontinuirani napredak. Ovo je prva uzastopna pobeda Radničkog ove sezone, što je donelo dodatno samopouzdanje ekipi uoči narednih izazova.

Naredni meč Radnički će odigrati na svom stadionu "Čair" u nedelju, 3. marta, protiv ekipe Radnika iz Surdulice.

Ubudće iskustvo postignuto u ovoj utakmici može poslužiti kao podsticaj Radničkom da nastavi sa snažnim performansama i ostvari još bolje rezultate u preostalom delu sezone.


#   Niš   Beograd   fudbal   Radnički FK   IMT FK
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima