Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Раднички долази играч кога су навијачи чекали, стиже и двојац из Звезде

rssBookmark and Share

Ниш 18.01.2018. Реал Са Нишаве

У клубу дају све од себе да на време комплетирају екипу и заокруже списак планираних појачања пред одлазак у Турску.

У Раднички долази играч кога су навијачи чекали, стиже и двојац из Звезде

- Не желимо да понављамо пређашње ситуације када се на припремама уигравао један тим, а у првенству почињао тотално други тим због каснијег долазака нових играча - поручују у Радничком.

"Мераклије" ће највише обрадовати сутрашњи долазак, боље рећи повратак, Рјоте Номе на Чаир који је већ био виђен у тајландском Бурираму. На срећу навијача и тренера, а на жалост клупске касе, Рјотин трансфер је стопиран због проблема са вишком странаца у поменутом клубу са Тајланда. Пошто је у том клубу остао корејски играч чији је одлазак требао да значи и долазак нашег Јапанца, карта за повратак у Ниш је купљена, а још једна коцкица склопљена у походу на толико чекану Европу. Ако се узму у обзир партије које је овај играч пружао у протеклој полусезони, нема сумње да ће останак Рјоте Номе бити једно од највећих појачања за Раднички.

Када смо већ код останка играча који су изнели највећи терет у првом делу сезоне, вест која би итекако могла да обрадује је и могући повратак Милана Павкова који је тренутно на припремама са његовим матичним клубом.

Међутим, оно што челу причу чини још занимљивијом је и назнака да Павков не долази сам. У пакету са њим из Црвене Звезде би требао да стигне и одличан дефанзивац Абрахам Фримпонг, некадашњи играч Војводине и крушевачког Напретка, који је у београдском тиму тек четврта или пета опција на месту штопера. На питање да ли је у питању позајмица као у случају са поменутим голгетером, или приступање нашем клубу, у Радничком су остали "закопчани до грла".

Нема сумње да би доласком Павкова и Фримпонга, поменутим повратком Јапанца Номе, и већ потписаним приступницама новајлија Бабића и Мићића, Раднички остварио зацртане циљеве у овом прелазном року. 


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Мераклије   Милан Павков   Рјоте Номе   Абрахам Фримпонг
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима