Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Успех гимнастичара Топличанина

rssBookmark and Share

Прокупље 27.11.2014. Јужна Србија Инфо

На државном првенству у спортској гимнастици за дечаке, које је одржано у Новом Саду, гимнастичар "Топличанина" Џезаир Максути освојио је златну медаљу у својој категорији у вишебоју, што је највећи успех до сада у историји клуба.

Успех гимнастичара Топличанина

Успех је још већи када се зна да је конкуренција била изузетно јака са преко 30 учесника. Екипно "Топличанин" је заузео друго место у трећој категорији, где су наступали ученици седмог и осмог разреда. Прокупчани су екипно наступили у саставу : Џезаир Максути, Никола Михајловић, Милован и Марко Чомић, док су појединачно у првој категорији, где наступају ученици од првог до четвртог разреда, Урош Грујић и Вук Ђорђевић били на очекиваном нивоу.

- Остварио сам велики успех у веома јакој конкуренцији. Вредно сам тренирао и спремао се и веома сам задовољан. Наставићу да се спремам за међународна такмичења која ме очекују у децембру, рекао је Џезаир Максути.

Истог дана у Сомбору одржано је првенство у спортској гимнастици за девојчице где су такмичарке из Прокупља у изузетно јакој конкуренцији биле на свом нивоу.

- Задовољан сам резултатима и успесима које је клуб постигао. Очекивао сам од Максутија да постане шампион у својој категорији и тај успех је круна свега што смо до сад радили у клубу. Сматрам да је ово велико искуство за децу јер су се такмичили са гимнастичарима из целе Србије, рекао је Предраг Младеновић, тренер ГК "Топличанин".


#   Прокупље   тренер   гимнастика   успех     Предраг Младеновић  
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима