Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uspeh gimnastičara Topličanina

rssBookmark and Share

Prokuplje 27.11.2014. Južna Srbija Info

Na državnom prvenstvu u sportskoj gimnastici za dečake, koje je održano u Novom Sadu, gimnastičar "Topličanina" Džezair Maksuti osvojio je zlatnu medalju u svojoj kategoriji u višeboju, što je najveći uspeh do sada u istoriji kluba.

Uspeh gimnastičara Topličanina

Uspeh je još veći kada se zna da je konkurencija bila izuzetno jaka sa preko 30 učesnika. Ekipno "Topličanin" je zauzeo drugo mesto u trećoj kategoriji, gde su nastupali učenici sedmog i osmog razreda. Prokupčani su ekipno nastupili u sastavu : Džezair Maksuti, Nikola Mihajlović, Milovan i Marko Čomić, dok su pojedinačno u prvoj kategoriji, gde nastupaju učenici od prvog do četvrtog razreda, Uroš Grujić i Vuk Đorđević bili na očekivanom nivou.

- Ostvario sam veliki uspeh u veoma jakoj konkurenciji. Vredno sam trenirao i spremao se i veoma sam zadovoljan. Nastaviću da se spremam za međunarodna takmičenja koja me očekuju u decembru, rekao je Džezair Maksuti.

Istog dana u Somboru održano je prvenstvo u sportskoj gimnastici za devojčice gde su takmičarke iz Prokuplja u izuzetno jakoj konkurenciji bile na svom nivou.

- Zadovoljan sam rezultatima i uspesima koje je klub postigao. Očekivao sam od Maksutija da postane šampion u svojoj kategoriji i taj uspeh je kruna svega što smo do sad radili u klubu. Smatram da je ovo veliko iskustvo za decu jer su se takmičili sa gimnastičarima iz cele Srbije, rekao je Predrag Mladenović, trener GK "Topličanin".


#   Prokuplje   trener   gimnastika   uspeh     Predrag Mladenović  
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima