Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Волин победио Нишлије за два минута

rssBookmark and Share

02.02.2014. Спортске

Фудбалери Радничког из Ниша поражени су у контролном сусрету играном у склопу припрема за пролећни део сезоне од украјинског Волина.

Изабраници Драгољуба Беквалца нису успели да остваре први тријумф на припремама у Анталији, пошто су у другом контролном сусрету доживели још један пораз.

Бољи од "Реала са Нишаве", овога пута је био украјински Волин који је славио резултатом 2:0 (0:0).

Украјинци су "на брзину" стигли до тријумфа, головима у 53. и 54. минуту. Први погодак постигао је Скобе из пенала који је скривио Милан Ћулум.

Само минут касније Подригул је повисио на 2:0, а испоставило се да је то био и коначан резултат дуел играног у Анталији.

Раднички је имао пар шанси у првом полувремену, а велику прилику је промашио Јелић када је погодио стативу на почетку другог полувремена.

Наредну проверу Раднички ће имати у понедељак, 4. фебруара, када игра против румунског Клужа.

У првом полувремену за Раднички су играли: Ненад Филиповић, Бранко Пауљевић, Александар Тришовић, Милош Живковић, Радош Булатовић, Душан Коларевић, Никола Митровић, Страхиња Петровић, Милан Ћулум, Иван Пејчић и Бразилац Кају Санчез, који је на проби у Радничком, а долази из Сао Паола.

У другом полувремену играли су: Александар Кесић, Бранко Пауљевић, Владан Павловић, Милош Живковић, Радош Булатовић (Александар Косорић), Саша Марјановић, Саша Стојановић, Петар Јовановић, Милан Ћулум (Милош Петровић), Александар Јовановић и Драган Јелић.


#   фудбал   Милош Петровић   Раднички ФК   Милош Живковић   Никола Митровић   Александар Јовановић   Милан Ћулум   Ненад Филиповић   Саша Стојановић   Саша Марјановић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима