Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

750 ловаца на манифестацији “Вуку у походе”: Одстрељен један вук

rssBookmark and Share

Блаце 29.01.2017. Јужна Србија Инфо

На 20. Међународној манифестацији “Вуку у походе-Блаце 2017” одстрељен је један вук а највише среће и умећа имао је Драган Стевић из Новог Сада. Остали ловци одстрелили су неколико лисица. Организатори истичу да је манифестација и ове године испунила очекивања и да је прошла у најбољем реду.

Фото: Толичке вести
Фото: Толичке вести

Како нам је председник ловачког удружења Блаце Милан Ковачевић рекао ове године на терену било је око 750 ловаца. Међу ловцима је било и оних који су дошли из Америке, Бугарске, Македоније, Хрватске.

-Потврдили смо да је ово једна од највећих ловних међународних манифестација у Србији, истиче председник ЛУ Блаце Милан Ковачевић.

Председник општине Блаце Зоран Јозић, истиче да је и ове године манифестација Вуку у походе окупила велики број ловаца како из земље тако и из иностранства а да је најважније што је све протекло у најбољем реду.

Младен Игњатовић ловом се бави већ 10 година. Члан је Ловачког удружења Блаце и ове године уловио је једног лисца.

Давид Ђорђевић из Рековца, први пут учествовао је на манифестацији Вуку у походе и имао је срећу да улови лисицу, а исти ловачки усех постигао је и Славиша Андрејић из ЛУ Блаце, као и Душан Судимац из истог ловачког удружења.

Мирољуб Стаменковић из Минесоте већ десетак година уназад редовни је учесник манифестације Вуку у походе. Каже да су овдашњи терени идеални за лов.

Група од неколико ловаца која је дошла из Бугарске из ЛУ Сокол из Видина истиче да је ова манифестација за њих најбоља на свету и да је све организовано на врхунском нивоу.

Горица Шеговић,Толичке вести

Коментара: 0


#   Блаце   лов   председник општине   Зоран Јозић   вукови   Милан Ковачевић   Вуку у походе   Ловачко удружење Блаце   Драган Стевић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима