Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почела изградња базена у Врањској бањи

rssBookmark and Share

Врање 19.12.2015. РТВ Врање

У „Управи Бање“ убрзали су темпо. Интензивно се ради на завршетку изградње вишенаменске балон сале и реализацији комуналног програма.

Почела изградња базена у Врањској бањи

Багери раде пуном паром.  Реализација пројекта изградње вишенаменске балон сале се ближи крају. Пројекат је започет 2013.године и ако се настави овим темпом, сви послови ће бити завршени на лето 2016. кажу у Управи Бање. У току је друга фаза радова, а град Врање је за овај објекат из сопстевних средстава издвојио 7 милиона и 300 хиљада динра. У оквиру комплекса, биће изграђен и базен, каже  Горан Марковић директор Управе Бање.
"Почело се са изградњом базена који је у оквиру треће фазе а вредност тих радова је укупно око 6 милиона динара са ПДВ-ом. Ова средстав су обезбеђена од Министарства трговине и т уризма" рекао је Марковић.
Упоредо са овим ради се и на реализацији комуналног програма Управе Бање за 2015. "Крпе се раскопане површине у насељу "Штипљани" у Врањској Бањи" додаје Марковић.
За загревање вишенаменске балон сале и базена биће коришћена топлотна енергија геотермалних вода. Базен димензија 20 пута 5 и по метара биће отворен до јула 2016.

Коментара: 0


#   Врање   базен     Врањска Бања   изградња   Горан Марковић     Град Врање   балон сала     Министарство трговине
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима